25 / 04 / 2024

Lemariz İzmir projesi nerede?

Lemariz İzmir projesi nerede?

Firma: Dumlular İnşaat ve MCZ İnşaat

Proje: Lemariz İzmir

Lemariz İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Lemariz İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...



XL Mimarlık + Mühendislik tarafından hayata geçirilen Lemariz  İzmir  projesinin inşaatı Ekim ayının sonunda başlayacak. Egenin incisi İzmir'de inşa edilecek olan Lemariz Konutlar, birbirinden farklı ölçek ve fonksiyonlarda ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren Mimar Arda Işık liderliğindeki XL Mimarlık + Mühendislik tarafından tasarlandı. 

Lemariz  İzmir  projesi nerede?

Lemariz İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor  İşte Lemariz İzmir projesi nerede sorusunun yanıtından önce projelerini detaylarını paylaşalım.

Lemariz İzmir projesi nerede?

Geniş iç mekan düzenlemesiyle göz dolduran Lemariz İzmir, İzmir Körfezi’nin tümünü gören yerleşimi ve depreme dayanıklı mimarisi ile yatırımcıların yeni gözdesi olacak. Merakla beklenen Lemariz İzmir projesi tüm dünyayı etkisi altına alan pandemide konut mimarisinin yeni standartlarını sunacak biçimde dizayn edildi. Dumlular İnşaat ve MCZ İnşaat ortaklığında inşa edilen Lemariz İzmir  projesinde 90 konut ve 10 villa bulunuyor. Güvenlikli bir site hayatı sunan Lemariz İzmir projesinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, ve kapalı spor salonu yer alıyor. Projenin teslimlerinin 24 ay sonra yapılması hedefleniyor. 

Lemariz İzmir projesi nerede?

Lemariz İzmir projesinin lokasyon detayları henüz paylaşılmadı. Lemariz İzmir projesinin detayları belli olduğunda Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi emlakkulisi.com'da yayınlanacak. 

http://www.mczinsaat.com/

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön