23 / 04 / 2024

Leon Transport Lojistik Temizlik Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Leon Transport Lojistik Temizlik Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Emrullah Aslan tarafından 10 bin TL bedelle Kadıköy’de kuruldu.



Leon Transport Lojistik Temizlik Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Emrullah Aslan tarafından 10 bin TL bedelle Kadıköy’de kuruldu. 


Leon Transport Lojistik Temizlik Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1-Her türlü transport lojistik hizmeti verebilir. 2-Her türlü yat, kotra, marina, deniz otobüsü, şilep, tanker, yolcu vapuru, uçak, otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, deniz, kara, hava araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek.  3-Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek 4-Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. 5-Her türlü temizlik maddeleri ve malzemelerinin, sıvı, toz ve takı deterjan çeşitleri konsantre deterjan, sıvı sabun, sabun, yumuşatıcı ve benzeri, petro-kimya ürünlerin, evsel ve sınai gazların üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  6-Şirket konusu ile ilgili her türlü hammadde, mamul, yarı mamul üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 7-Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. 8-Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahşap, metalik, plastik iç ve dış yüzey boyaları ile mürekkep ve benzeri her türlü kimyevi maddelerin imalatını, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını, komisyonunu, dağıtım, pazarlama ve dahili ticaretini yapmak. 9-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 10-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 11-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 


Leon Transport Lojistik Temizlik Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Rasimpaşa Mah.Halitaga Cad. 34/9 Kadıköy 


Geri Dön