29 / 03 / 2024

Leon Transport Lojistik şirketi

Leon Transport Lojistik şirketi

Leon Transport Lojistik Temizlik Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Emrullah Aslan tarafından 10 bin TL bedelle Kadıköy’de kuruldu.

Leon Transport Lojistik Temizlik Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leon Transport Lojistik Temizlik Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Emrullah Aslan tarafından 10 bin TL bedelle Kadıköy’de kuruldu.

Japon Hitachi, Mars Lojistik'in yüzde 51'ini satın aldı!

Japon teknoloji devi Hitachi' nin yüzde 51'ini aldığı Mars Lojistik, gözünü yeni hedeflere çevirdi. 2014' ü yatırım yılı ilan eden Mars, Türkiye'den şirket satın alacak...

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Halil Kılıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da taşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Beyoğlu Sosyal Market’in yeni hizmet binası ve Lojistik Destek Merkezi açıldı!

Her ay ihtiyaç sahibi 5 bin ailenin ücretsiz alışveriş yaptığı Beyoğlu Sosyal Market’in yeni hizmet binası ve Lojistik Destek Merkezi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın da katılımıyla hizmete açıldı.

Mudo Tuzla'daki lojistik depoları için 15 milyon TL yatırım yaptı!

Bu yıl 50'nci yılını kutlayan Mudo Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu, Tuzla'daki lojistik depoları için 15 milyon yatırım yaptıklarını söyledi. Mudo 850 milyon TL ciro hedefliyor...

KİM, 20 milyon TL'lik lojistik merkezinin inşaatını tamamladı!

İstanbul Hadımköy'de 20 milyon TL yatırımla inşaatına haşladığı lojistik merkezini tamamlayan KİM, Genel Merkezini de Hadımköye taşıdı. 26 bin metrekarelik merkez sayesinde mağazalaşma çalışmalarına da hız verecekleri açıklandı...

TLS Lojistik 5,5 milyon euroluk araç yatırımını tamamladı!

TLS Lojistik filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. TLS Lojistik 2014 için planladığı, 5,5 milyon euroluk araç yatırımını tamamladı. TLS Lojistik, filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Mican Yapı Petrol Otomotiv Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mican Yapı Petrol Otomotiv Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kürşat Mican tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da Gaziosmanpaşa, Gürsoy İş Hanı'nda kuruldu.

TLS Lojistik Depolama Hizmetleri Direktörlüğü’ne Mehmet Can İnce getirildi!

TLS Lojistik’ in tüm depolama faaliyetlerini yürüten Türkiye lojistik merkezlerinin bağlı olduğu Depolama Hizmetleri Direktörlüğü’ne Mehmet Can İnce getirildi. İnce, Kariyerine 1996 yılında başladı..

Karadağ Hayvancılık Petrol Gıda İnşaat Sanayi ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Hayvancılık Petrol Gıda İnşaat Sanayi ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Aziz Karadağ tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Ayze İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ayze İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi, Mehmet Taş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

TR Yatırım Grup İnşaat Taahhüt Gümrükleme Lojistik ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TR Yatırım Grup İnşaat Taahhüt Gümrükleme Lojistik ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin İlbay, Hasan İlbay, Can Atal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Erzurum AFAD Lojistik Deposu hizmete giriyor!

Afet Kampüs ve Kompleksi içerisinde yer alan Lojistik Deponun yapımı tamamladı. İl Afet Acil Durum Müdür Vekili Yusuf Bozdağ deponun kesin kabulünün 15 Mayıs’ta yapılacağını belirtti...

Leon Transport Lojistik şirketi Haberi

Leon Transport Lojistik şirketi

Leon Transport Lojistik Temizlik Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Emrullah Aslan tarafından 10 bin TL bedelle Kadıköy’de kuruldu. 


Leon Transport Lojistik Temizlik Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1-Her türlü transport lojistik hizmeti verebilir. 2-Her türlü yat, kotra, marina, deniz otobüsü, şilep, tanker, yolcu vapuru, uçak, otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, deniz, kara, hava araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek.  3-Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek 4-Yurt içinde ve dışında her nevi kara,...