26 / 04 / 2024

Leonardo DiCaprio Malibu'daki malikanesini satışa çıkardı!

Leonardo DiCaprio Malibu'daki malikanesini satışa çıkardı!

Oscar ödüllü oyuncu, Malibu'dan 1998'de 1.6 milyon dolara satın aldığı evini 10 milyon dolara satıyor. DiCaprio, yakın zamanda yine Malibu'dan bir konut için 13.8 milyon dolar harcama yapmıştı.



Leonado DiCaprio, Malibu’da yer alan konutlarından biriyle vedalaşıyor. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü oyuncu, okyanus manzaralı özel mülkünü 10 milyon dolara satışa çıkardı. DiCaprio, iki banyosu ve üç yatak odası olan konutu 1998 yılında 1,6 milyon dolar bedelle satın almıştı.

Leonardo DiCaprio Malibu daki malikanesini satışa çıkardı!

DiCaprio’nun iki katlı malikanesinde, büyük bir güverte ve tamamen yenilenmiş iç mekanlar bulunuyor. Konuklar özel bir merpenle plaja erişebiliyor. Konuttaki özenle dizayn edilmiş olan lüks mutfak ise dikkat çeken ayrıntılardan bir diğeri.

Yatak odaları, tavandan tabana sürgülü cam pencerelerle bol ışık alırken; oturma odası ve yemek alanı da doğal ışık alıyor.

Leonardo DiCaprio Malibu daki malikanesini satışa çıkardı!

Leonado DiCaprio’nun sahip olduğu tek mülk bu değil. Son olarak yine Malibu’dan 13.8 milyon dolar bedelle başka bir konut satın alan oyuncu; 2017 yılında 23 milyon dolara Malibu’nun bozulmamış Cennet Koyu’ndan boş bir arsa aldı, fakat arazide çok az gelişme kaydedebildi. Ünlü oyuncunun ayrıca Los Feliz’de bir konutu, Palm Springs’te modern bir malikanesi, New York’ta birkaç lüks apartman evi ve Belize kıyılarında özel bir adası bulunuyor.

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Pierce Brosnan lüks evini satmaktan vazgeçti!


Geri Dön