18 / 04 / 2024

Leonardo DiCaprio malikanesini aylık 150 bin dolara kiraya verecek!

Leonardo DiCaprio malikanesini aylık 150 bin dolara kiraya verecek!

Hollywood yıldızları evlerini hatta yatlarını kiralayarak 'ek gelir' sağlıyor. DiCaprio'nun Malibu'daki evinin aylık kirası 150 bin dolar...




Hollywood yıldızları evlerini hatta yatlarını kiralayarak 'ek gelir' sağlıyor. DiCaprio'nun Malibu'daki evinin aylık kirası 150 bin dolar. Spielberg'in dev yatının haftalık ücretiyse 1.3 milyon doları buluyor Hollywood yıldızlan ve hatta popüler iş adamları, meslekten kazandıklarıyla yetinmeyip, dudak uçuklatan gayrimenkullerini de bir gelir kapısı haline getirdi. Emlağa yatırım yapmayı seçen Leonardo DiCaprio, Bruce VVillis veya Michael Douglas-Catherine Zeta-Jones çifti gibi ünlüler, lüks malikanelerini kiralayarak ek gelir sağlıyor. Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte de dünyaca ünlü isimlerin evlerinde vakit geçirmek isteyenler de harekete geçiyor. Ancak tahmin edileceği üzere yıldızların malikaneleri kiralamak için "küçük" bir serveti gözden çıkarmak gerekli. 


TENİS KORTU, SFA VE HAVUZLAR... 

Örneğin ABD'li yakışıklı oyuncu Leonardo DiCaprio'nun Malibu sahilindeki kumsal evini kiralamak için aylık 75 bin dolar (146 bin TL) ile 150 bin dolar (294 bin TL) arasındaki bir rakamı gözden çıkarmanız gerekiyor. DiCaprio'nun evinin ücreti, kiralanacak aya göre değişiyor. Kumsalın ayaklarınızın altında olacağı evde; spa, tenis kortu, havuzlar, barlar ve geniş bir bahçe bulunuyor. 

Eğer Leonardo DiCaprio'nun evi bütçenizi aşarsa, Avustralyalı güzel manken Miranda Kerr ile ABD'li oyuncu eşi Orlando Bloom'un malikanelerini tercih edebilirsiniz. İkili, Hollyvvood Hills'teki evleri için aylık 17 bin dolar (33 bin TL) istiyor. Michael Douglas ve Catherine Zeta-Jones çiftinin Bermuda'daki evleri içinse aylık istenen kira 27 bin dolar. 



EVİ YETMEDİ YATI DA KİRALIK Ancak Oscarlı yönetmen Steven Spielberg'in Malibu'daki 7 bin 200 metrekarelik villasını kiralamak isterseniz aylık 125 bin dolar (245 bin TL) ödemeniz şart. Spielberg sadece evini değil süper lüks yatını da kiralıyor. Yatın haftalık kirası 1.3 milyon dolar yani 2 milyon 544 bin TL. Listenin zirvesinde ise İngiliz işadamı Richard Branson'a ait ada yer alıyor. 

Branson'ın Necker Island'daki evi için mevsimine göre gecelik 25 bin dolar (48 bin 750 TL) ile 35 bin dolarlık (68 bin 950 TL) bir ücret isteniyor. Ev 24 çifte rahatlıkla yetecek kapasitede. Adada ayrıca malikaneyi kiralayan kişiden başka kimse yaşamıyor. Günlük işleri yürütmek içinse 60 kişilik bir personel hazır bekliyor. 


Sabah Gazetesi


Geri Dön