27 / 04 / 2024

Levent Nart: Arap baharı sonrası inşaatlar hızlanacak!

Levent Nart: Arap baharı sonrası inşaatlar hızlanacak!

NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Nart, Türkiye' nin gelişmekte olan bir coğrafyanın tam ortasında yer aldığını söyledi



NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Nart, Türkiye' nin gelişmekte olan bir coğrafyanın tam ortasında yer aldığını söyleyerek, bu coğrafyada yaşanan olaylar ve 'Arap Baharı' sonrası altyapı ve inşaat yatırımlarının artacağının altını çizdi

NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği tarafından İstanbul' da düzenlenen 'NART Risk Management Forum 2011'de 'İnşaat Sektöründe Risk Yönetimi' konusu ele alındı. Forumda özellikle 'Arap Baharı' olayları nedeniyle yurtdışı müteahhitlik hizmetleri ve inşaat malzemeleri ihracatında yaşanan sorunlar ön plana çıktı. Toplantıda konuşan NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO' su Levent Nart, Türkiye' nin gelişmekte olan bir coğrafyanın tam ortasında yer aldığını söyledi. Bu coğrafyada yaşanan olaylar ve 'Arap Baharı' sonrası altyapı yatırımlarının artacağına işaret eden Levent Nart, bu gelişmenin inşaat sektörünü yakından ilgilendirdiğini ve bu sektöre yeni olanaklar sunacağını belirtti. İnşaat sektörünün Türkiye' deki ekonomik büyümenin üzerinde bir oranda büyüdüğüne dikkat çeken Nart, 'Ekonomi yaklaşık yüzde 5 büyürken inşaat sektörü yüzde 13.5 oranında büyüyor ve sektör genç nüfusun yüzde 20'sine istihdam olanağı sağlıyor' dedi.

10 İşžKOLUNDA UZMAN

Konuşmasında NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği hakkında da bilgi veren Levent Nart, 'Sigorta ve risk yönetim dünyasında 4 Grup şžirketi ve 6 hizmet birimi ile faaliyet gösteren NART, Türkiye'de 80, dünyadaki partnerleri kanalıyla 30.000'in üzerinde risk uzmanıyla 126 ülkede faaliyet gösteren bir şirket. 10 işkolunda uzmanlaşmış bir şirket olarak özellikle yapı, yapı malzemeleri, enerji, perakende, alışveriş ve yaşam merkezleri hususunda Türkiye' de ve dünyada birçok önemli kuruma hizmet veriyoruz. Ülkemizde pek çok yeniliğe öncü olduk. Forum da bunlardan biri. Bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz forumlarda farklı sektörleri sigortacılarla bir araya getirdik ve sektörler arası diyalog ortamı yarattık' diye konuştu.

YEREL SERMAYELİ GLOBAL SİGORTA BROKERİ

İnşaat Sektöründe Risk Yönetimi konusunun ele alındığı NART Risk Management Forum 2011 toplantı sonrası düzenlenen kokteyl ve akşam düzenlenen gala yemeğiyle sona erdi. Yekta Özözer' in 'İnşaat Sektöründe İnovasyon' konulu bir konuşma yaptığı gala yemeğinde NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği' nin 12. kuruluş yıldönümü de kutlandı. 12 Yılda Türkiye' nin en büyük yerel sermayeli Sigorta Brokeri haline gelen şirket 126 ülkedeki uluslar arası ağının yanı sıra Türkiye' nin 6 merkezinde faaliyet gösteriyor.
Sabah


Geri Dön