16 / 04 / 2024

Levent'teki ofis kulesi için geri sayım başladı!

Levent'teki ofis kulesi için geri sayım başladı!

Zorlu Gayrimenkul"ün merakla beklenen bir başka projesi de İstanbul Büyükdere Caddesi üzerinde gerçekleştireceği ofis kulesi. Proje 13.5 dönüm büyüklüğündeki arazide inşa edilecek



Zorlu Gayrimenkul"ün merakla beklenen bir başka projesi de İstanbul Büyükdere Caddesi üzerinde gerçekleştireceği ofis kulesi. Tabanlıoğlu Mimarlık"ın hazırladığı ve mimarisiyle pek çok ödüle layık görülen proje, 2006"da Deva İlaç"tan 80.5 milyon dolara satın alınan 13.5 dönüm büyüklüğündeki arazide inşa edilecek.

 Bugünlerde, Levent Loft"un hemen yanında yer alan bu arazide şantiye kuruluyor. İnşaat ruhsatının alındığına dair bilgilendirme panosu ve bu panonun üzerindeki proje görseli ile ilk kazmanın vurulması için geri sayımın başladığına dair işaretler de veriliyor.

 199 Metrelik Kule

 Deva"ya ait eski binanın yıkım işlemleri tamamlandı. Yerine yükselecek bina ise Levent"in yeni gökdelenlerinden biri olacak. 47 katlı ve 196 metre boyunda lüks ofisler bulunacak. 10 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çekeceği ifade edilen projede toprak altı ve üstü dahil olmak üzere toplam 122 bin metrelik inşaat alanı var. Verilen bilgilere göre, Zorlu Levent kulesinin en üst dört katında ˜executive ofisler" (yönetim ofisleri), çatısında ise bir helikopter pisti inşa edilecek. Katlar arasında özel alanlar ve bu alanlarda kurulacak lounge"lar (buluşma ve sosyal donatı alanları) bulunacak. Dış cephesi camla kaplı kulede, özel alanların içi, dışarıdan da görülebilecek. Işık oyunları yapılacak.
Habertürk                        


Geri Dön