27 / 04 / 2024

Life İn Vera nerede?

Life İn Vera nerede?

Firma: Vera Group

Proje: Esenyurt Life in Vera

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen ve Vera Grup imzası ile yükselen Life İn Vera nerede? İşte bu sorunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Projede toplamda 1056 konut bulunuyor...



Life İn Vera nerede sorusuna göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. Vera Grup tarafından hayata geçirilen ve 14 bin 700 metrekare arsa alaanı üzerinde inşa edilen Life İn Vera projesinde; fitness salonu alışveriş merkezi, yürüyüş alanı, otopark alanı ve yüzme havuzu ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor. 


Toplamda 1056 konuttan oluşan Life İn Vera projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 konut alternatifleri yer alıyor. Projede ayrıca toplam 85 adet ticari birim de bulunuyor. 


Life İn Vera nerede?


Life İn Vera nerede sorusunun cevabı olarak proje Esenyurt'ta yer alıyor.Namık Kemal Mahallesi'nde bulunan Life İn Vera projesi ulaşım açısından çok avantajlı birbölümde yer alıyor. Life İn Vera,  E5 ve E6 Otoyolları'na 2 dakika, Torium'a 2 dakika, deniz otobüsüne 3 dakika, Atatürk Havalimanı'na 15 dakika ve TÜYAP Fuar Merkezi'ne 7 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.


Life İn Vera iletişim bilgilerine göre projeye, 0212) 607 1 607 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Life İn Vera örnek daire tipleri hazır konumda. Projede yer alan örnek daireler ziyaretçilerini bekliyor.


Life İn Vera Esenyurt projesi teslimleri 2014 yılı içinde gerçekleştirilecek.


Esenyurt Life İn Vera iletişim!


Life İn Vera adres: 


Namık Kemal Mah. Adile Naşit Bulvarı No: 37/3 Esenyurt, İstanbul


Telefon: (0212) 607 1 607

Web Adresi: www.lifeinvera.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön