26 / 04 / 2024

Life İn Vera nerede?

Life İn Vera nerede?

Firma: Vera Group

Proje: Esenyurt Life in Vera

Life İn Vera nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 2014 yılında konut teslimlerinin yapılmaya başlanması planlanan proje Avrupa Yakası'nın gelişen bölgesi Esenyurt'ta Vera Group tarafından inşa ediliyor...



14 bin 700 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Life İn Vera, Esenyurt'ta  Vera Group  imzası ile yükseliyor. Projede toplam 1.056 adet konuta yer veriliyor.


Life İn Vera Esenyurt ulaşım olarak toplu ulaşıma yakın bir konumda yer alıyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunan projede 85 adet ticari alan da yer alıyor.


Banka kredisi kullanılabilen Esenyurt Life İn Vera Life ortak alanları arasında; fitness salonu alışveriş merkezi, yürüyüş alanı, otopark alanı ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar bulunuyor. Projede teslimlerin 2014 yılında yapılması planlanıyor.


Life İn Vera nerede? 


Esenyurt Life in Vera lokasyon olarak E5 ve E6 Otoyolları'na 2 dakika, Torium'a 2 dakika, deniz otobüsüne 3 dakika, Atatürk Havalimanı'na 15 dakika ve TÜYAP Fuar Merkezi'ne 7 dakika mesafede konumlanıyor.


Life İn Vera nerede? 


Vera Group Life İn Vera adres: Namık Kemal Mah. Adile Naşit Bulvarı No: 37/3 Esenyurt, İstanbul


Life İn Vera nerede? sorusuna daha detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.


Life İn Vera iletişim

Telefon: (0212) 607 1 607

Web Adresi: www.lifeinvera.com.tr


Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön