28 / 03 / 2024

life in vera esenyurt adres

life in vera esenyurt adres

Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin yer aldığı Life In Vera'da konutların yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor. Proje Vera Group imzası ile yükseliyor. İşte Esenyurt Life In Vera teslim tarihi...

Vera Group Life in Vera projesi!

Toplam 1.056 adet konut ve 85 adet ticari birimden meydana gelen Vera Group Life in Vera projesi stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde dizayn edildi...

Life İn Vera nerede?

Life İn Vera nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 2014 yılında konut teslimlerinin yapılmaya başlanması planlanan proje Avrupa Yakası'nın gelişen bölgesi Esenyurt'ta Vera Group tarafından inşa ediliyor...

Life in Vera teslim tarihi!

Life in Vera teslim tarihi olarak 2014 yılı belirlendi. Vera Group projesi Life in Vera Evleri' nde daire fiyatları stüdyolarda 79 bin TL' den başlangıç gösteriyor...

Esenyurt Life İn Vera örnek daire!

Esenyurt Life İn Vera örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor...

Life İn Vera Esenyurt örnek daire!

14 bin 700 metrekare inşaat alanının bulunduğu ve Vera Grup tarafından Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa edilen Life İn Vera Esenyurt örnek daire görselleri...

Esenyurt Life İn Vera fiyat listesi!

Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen ve Vera Grup tarafından konumlandırılan Esenyurt Life İn Vera fiyat listesi...

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Tuna tarafından kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Koç Life İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Koç Life İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Koç tarafından kuruldu.

Koza Life İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Life İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köse tarafından kuruldu.

Beyoğlu Life İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Life İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Öztürk tarafından kuruldu.

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Rasim Kaya ve Resul Kaya ortaklığında kuruldu.

En Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak tarafından kuruldu.

Kentsel Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentsel Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamza Ünal tarafından kuruldu.

Forist Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forist Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Akagündüz tarafından kuruldu.

Arya Life İnşaat Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Arya Life İnşaat Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Çiftçi tarafından kuruldu.

Mavi Life İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Life İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Akbulak tarafından kuruldu.

life in vera esenyurt adres Haberi

life in vera esenyurt adres

Esenyurt Life In Vera teslim tarihi bilgisinden önce kısaca projeden bahsedelim. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen projede 1.056 adet konut ve 85 adet ticari ünite bulunuyor. 


Vera Group tarafından inşa edilen Life In Vera Esenyurt'ta daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Life In Vera Esenyurt'ta İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika, Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, otogara 20 dakika, 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na ise 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Life In Vera Konutları'nın sosyal donatı alanları; spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, dinlenme alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odasından oluşuyor. 


Esenyurt Life In Vera teslim tarihi!

Konutların hemen teslim edildiği Esenyurt Life In Vera daire fiyatları ve ödeme...