25 / 04 / 2024

Vera Group Life in Vera projesi!

Vera Group Life in Vera projesi!

Firma: Vera Group

Proje: life in vera

Toplam 1.056 adet konut ve 85 adet ticari birimden meydana gelen Vera Group Life in Vera projesi stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde dizayn edildi...



Vera Group  life in vera  projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt'ta yer alıyor. Satış süreci devam eden Life İn Vera projesi  Vera Group  imzası ile inşa ediliyor.


Vera Group Life in Vera ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı içerisinde yanıtı veriliyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Vera Group Life in Vera projesi toplam 1.056 adet konut ve 85 adet ticari birimden meydana geliyor. Vera Group Life in Vera ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Vera Group Life in Vera projesi sosyal olanakları arasında yürüyüş parkuru, dinlenme alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Esenyurt Life İn Vera Evleri lokasyon olarak Metrobüs'e 2 dakika, Deniz Otobüsü'ne, özel ve devlet hastanelerine 3 dakika, İstanbul  Üniversitesi’ne 5 dakika mesafede konumlanıyor. 


Life in Vera Esenyurt adres: Namık Kemal Mah. Adile Naşit Bulvarı No: 37/3 Esenyurt, İstanbul


Telefon:  0212 607 1 607

Web Adresi: www.lifeinvera.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön