29 / 03 / 2024

Esenyurt Life In Vera teslim tarihi!

Esenyurt Life In Vera teslim tarihi!

Firma: Vera Group

Proje: life in vera

Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin yer aldığı Life In Vera'da konutların yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor. Proje Vera Group imzası ile yükseliyor. İşte Esenyurt Life In Vera teslim tarihi...



Esenyurt  life in vera  teslim tarihi bilgisinden önce kısaca projeden bahsedelim. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen projede 1.056 adet konut ve 85 adet ticari ünite bulunuyor. 


Vera Group tarafından inşa edilen Life In Vera Esenyurt'ta daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Life In Vera Esenyurt'ta İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika, Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, otogara 20 dakika, 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na ise 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Life In Vera Konutları'nın sosyal donatı alanları; spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, dinlenme alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odasından oluşuyor. 


Esenyurt Life In Vera teslim tarihi!

Konutların hemen teslim edildiği Esenyurt Life In Vera daire fiyatları ve ödeme planı hakkında bilgi almak için 0212 607 1 607 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 


Life in Vera nerede?

Namık Kemal Mah. Adile Naşit Bulvarı No: 37/3 Esenyurt, İstanbul


Life In Vera Esenyurt satış ofisi 

Telefon: 0212 607 1 607

Web Adresi: www.lifeinvera.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön