19 / 04 / 2024

vera group life in vera adres

vera group life in vera adres

Satışları devam eden Life İn Vera projesinde 1.056 adet daire ve 85 adet ticari ünite bulunuyor. Esenyurt Life İn Vera iletişim için 0212 607 1 607 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Esenyurt Life İn Vera projesi!

Esenyurt Life İn Vera projesi Vera Group tarafından inşa ediliyor. Vera İnşaat imzası taşıyan Life İn Vera projesi 1.056 adet daire ve 85 ticari üniteden meydana geliyor.

Life in Vera ne zaman teslim?

Life in Vera ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Esenyurt'ta inşa ediliyor olan Life in Vera projesinde 30 ay sıfır faiz ödeme seçeneği sunuluyor...

Life İn Vera Esenyurt satılık!

Toplamda 1.056 konut ile 85 dükkandan meydana gelen ve İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükselen Life İn Vera Esenyurt satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak belirlendi...

Life in Vera ne zaman teslim?

Life in Vera ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Esenyurt Life in Vera projesinde konut fiyatları 95 bin liradan başlayarak, 320 bin liraya kadar çıkıyor...

Esenyurt Life İn Vera satış ofisi!

Esenyurt Life İn Vera satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Vara Group tarafından ahayat geçirilen Esenyurt Life İn Vera projesi ödeme planı kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor...

Life İn Vera nerede?

Life İn Vera nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 2014 yılında konut teslimlerinin yapılmaya başlanması planlanan proje Avrupa Yakası'nın gelişen bölgesi Esenyurt'ta Vera Group tarafından inşa ediliyor...

Vera Group Life in Vera!

Vera Group Life in Vera projesi Esenyurt' ta yükseliyor. Life in Vera Evleri' nde stüdyo tipi daireler 79 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede konut teslimlerinin 2014 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Esenyurt Life in Vera resimleri!

Esenyurt Life in Vera resimleri, daire fiyatları ve ödeme planı bilgisi haberimizde yer alıyor. Life in Vera projesinde yer alan 1+0 daireler 79 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Vera Group Life in Vera iletişim!

Vera Group Life in Vera iletişim bilgileri ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Life in Vera projesinde yer alan dairelerin fiyatları 79 bin TL' den başlangıç gösteriyor...

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 60 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Refai tarafından kuruldu.

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal’da  20 bin TL sermaye bedeli  ile Özgün Akgün tarafından kuruldu.

Life Group Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Life Group Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanıyeh Zareı tarafından kuruldu.

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sefa İbiş tarafından kuruldu.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Başakşehir projesi Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliği imzasıyla inşa ediliyor. Proje 332 konuttan meydana geliyor. İşte Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat listesi...

Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 1.056 adet daire bulunuyor. Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Vera Group Life In Vera Evleri iletişim!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 1.056 adet daire bulunuyor. Vera Group Life In Vera Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Life In Vera satış ofisi telefon!

Toplam 1.056 adet dairenin bulunduğu proje konum bilgisine göre otogara 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. Esenyurt Life In Vera satış ofisi telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Life In Vera adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı projede 1.056 adet daire yer alıyor. Life In Vera adres bilgileri kapsamında Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Life In Vera adres!

Esenyurt Life In Vera adres bilgilerine göre proje, İstanbul Esenyurt'ta, Namık Kemal Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 1.056 adet konut ve 85 adet ticari üniteden oluşuyor.

Life In Vera Esenyurt Projesi!

Life In Vera Esenyurt Projesi İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.

vera group life in vera adres Haberi

vera group life in vera adres

Vera Group tarafından hayata geçirilen Life İn Vera projesi İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika, Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, otogara 20 dakika, 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na ise 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Toplam 1.056 adet daire ve 85 adet ticari üniteden meydana gelen Esenyurt Life İn Vera projesinde  stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi daire seçeneklerine yer veriliyor. 


İçerisinde evlerin yanı sıra spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, dinlenme alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi ve buhar odası bulunan Esenyurt Life İn Vera projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Projede satışlar devam ediyor. Esenyurt Life İn Vera iletişim için 0212 607 1 607 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz. 


Vera Life In  ulaşım

Adres: Namık Kemal Mah. Adile Naşit Bulvarı...