20 / 04 / 2024

Life in Vera ne zaman teslim?

Life in Vera ne zaman teslim?

Firma: Vera Group

Proje: life in vera

Life in Vera ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Esenyurt'ta inşa ediliyor olan Life in Vera projesinde 30 ay sıfır faiz ödeme seçeneği sunuluyor...




Life in Vera projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor. Esenyurt  life in vera  projesi  Vera Group  tarafından hayata geçiriliyor. Life in Vera ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Esenyurt Life in Vera projesinde konutlar ve ticari üniteler yer alıyor. Life in Vera Evleri Esenyurt projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor.


Life in Vera Evleri Esenyurt projesinde 1.056 adet konut ve 85 adet ticari ünite yer alıyor. Life in Vera Evleri Esenyurt projesinin satış ofisi ile 0212 607 1 607 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.



Life in Vera ne zaman teslim?


Life in Vera ne zaman teslim sorusuna bu yıl Haziran ayı olarak cevap veriliyor. Esenyurt Life in Vera Evleri projesinde yüzde 25 peşinat ödendikten sonra, Vera Group bünyesinde 30 ay sıfır faiz ödemeler yapılıyor.


Life in Vera Evleri Esenyurt projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Life in Vera nerede?

Namık Kemal Mah. Adile Naşit Bulvarı No: 37/3 Esenyurt, İstanbul


Telefon: 0212 607 1 607

Web Adresi: www.lifeinvera.com.tr


projeye sor



Geri Dön