20 / 04 / 2024

Life in Vera projesi!

Life in Vera projesi!

Firma: Vera Group

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta inşa edilen Life in Vera projesi, 1.056 adet konut ve 85 adet ticari birimden meydana geliyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...



Teslimlerin 2014 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Life in Vera projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.


Life in Vera Esenyurt projesi; Metrobüs'e 2 dakika; Deniz Otobüsü'ne, özel ve devlet hastanelerine 3 dakika; İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika mesafede konumlanıyor. 


Konutların satışlarına devam edilen Life in Vera projesi,  Vera Group  projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede; 1.056 adet konut ve 85 adet ticari birim yer alıyor. 


Life in Vera projesi!


Esenyurt Life in Vera'da; yürüyüş parkuru, dinlenme alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Life in Vera projesi, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede; Banka kredisi kullanmak için yüzde 25 peşinat veriliyor. 


Life in Vera Esenyurt telefon: 0212 607 1 607

Web Adresi: www.lifeinvera.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön