20 / 04 / 2024

Life in Vera Residence 1. ve 2. etap satışta! 70 bin TL'ye!

 Life in Vera Residence 1. ve 2. etap satışta! 70 bin TL'ye!

Firma: Vera Group

Proje: Esenyurt Life in Vera

Yatırım konusunda tüm ezberleri bozacak proje Life in Vera, Esenyurt’ta yükseliyor. Satışlarına başlanan Life in Vera Residence'ta fiyatlar 70 bin TL'den başlıyor...




Şehrin karmaşası yüzünden uzak kaldığımız tüm sosyal aktiviteleri bir araya toplayan yepyeni bir proje Life in Vera…


Life in Vera, İstanbul’un son dönemde markalaşan 4 bölgesinden biri olan Esenyurt’ta yükseliyor ve E-5, E-6 bağlantı yollarının kesiştiği bir noktaya yerleşerek; büyük şehrin dev problemi trafikten etkilenmiyor. Esenyurt’un değişen şartlarına uyum sağlayabilen farklı iki projeyi tek konsepte harmanlama yeteneğine sahip,  yenilikçi ve modern bakış açısıyla Life İn Vera 1 ve 2. Etap ile görücüye çıkıyor. 


Vera Group projesi Life in Vera Residence'ta stüdyolar 70 bin TL’den, 1+1 daireler 129 bin TL’den, 2+1 daireler 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.


 Life in Vera Residence 1. ve 2. etap satışta! 70 bin TL ye!


İki adet cadde üzeri AVM’de, 176 ticari alanı, toplam 7 blok içerisinde 3 rezidansı ile bu proje dikkatleri üzerine çekiyor. Ruhsatlandırılmış, yakın dönemde tapuları verilecek olan projeye, yabancı ilgisi cazip fiyatları nedeniyle gün be gün artıyor.


E-5ve E-6 bağlantı yollarının kesiştiği noktada yer alan Life in Vera; metrobüs, Torium, E-5 ve E-6 karayollarına 2; deniz otobüsüne, özel ve devlet hastanelerine 3; İstanbul Üniversitesi’ne 5; Tüyap Fuar Merkezi’ne 7; Atatürk Havalimanı’na 15 ve otogara sadece 20 dakikalık mesafede…



LIFE IN VERA GERÇEK BİR YAŞAM MERKEZİ


Proje, sahiplerine tiyatrodan, spora, sınırsız alışverişten, eğlence olanaklarına kadar çok geniş bir olanak sunuyor. 

30 dönümlük arazi üzerinde yükselen yaşam merkezinde 458’i apart olmak üzere toplam 1056 daire sahiplerini bekliyor.


 Life in Vera Residence 1. ve 2. etap satışta! 70 bin TL ye!


LIFE IN VERA’DA EVİNİZ KENDİ KENDİNİ ÖDÜYOR


Vera Rent tarafından hazırlanan  sistem, konutunuzda kalmadığınız zamanlarda evinizin apart kiralama sistemiyle kiraya verilmesini sağlıyor. Kiralama garantisi hizmetleri de sunan Vera Rent, eviniz kendi kendine borcunu ödemesini sağlıyor. 

1+0’dan 1+1’e, 2+1’den 3+1’e farklı konut seçenekleri sunan Life in Vera, bu yönüyle her türlü ihtiyaca da cevap verebiliyor. 


0212 607 16 07

www.lifeinvera.com.tr


projeye sor



Geri Dön