25 / 04 / 2024

Life Park çekmeköy 'de 100 bin TL'ye!

Life Park çekmeköy 'de 100 bin TL'ye!

Life Park çekmeköy 'de 1+1 konutların fiyatları 100 bin liradan; 2+1 konutların fiyatları ise 169 bin liradan başlıyor. Tamamı peşin ödeme yapılabilen proje için banka kredisi de kullanılabiliyor...



2012 yılının Ağustos ayında tamamlanacak olan Life Park, çekmeköy 'de Özbucak İnşaat projesi olarak hayata geçiriliyor. Yapımına 2011 yılının Nisan ayında başlanan projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor.

Arsa alanı 4 bin 550 metrekare olan Life Park çekmeköy 'de yer alan 1 oda 1 salon evler 60 metrekare olarak, 2 oda 1 salon evler ise 102 metrekare olarak inşa ediliyor.

çekmeköy Life Park Evleri 'nde 1+1 konutların fiyatları 100 bin liradan; 2+1 konutların fiyatları ise 169 bin liradan başlıyor. Tamamı peşin ödeme yapılabilen proje için banka kredisi de kullanılabiliyor.

Konut bedelinin yüzde 25 'lik kısmı peşinat olarak ilk seferde ödeniyor. Kalan yüzde 75 'lik bakiye ise teslime kadar tamamlanıyor. Cazip faiz oranları ile 12 aya kadar vadelendirme yapılıyor.

Life Park çekmeköy, Taşdelen Metro İstasyonu 'na sadece 2 dakikalık mesafede şžile otobanı üzerinde konumlandırıldı. Lokasyon olarak 2 köprü ve yeni Karadeniz otobanı akşında inşa edilen proje şehrin tam merkezinde yükseliyor.

Bölge 'nin   yeni inşa edilen oturum alanlarından olması deprem güvenliği ve şehirleşme kalitesi bakımından İstanbul 'da yeni cazibe merkezi haline gelmesini sağlıyor. Ayrıca doğal güzellikleri çevresinde barındıran çekmeköy ilçesi, orman, oksijen ve yeşilin tüm güzelliklerinin birlikte yaşandığı nadide yerlerden.

8 katlı 3 blokta 90 konuttan oluşan ve Mimar Tuğba Taşer imzası taşıyan Life Park çekmeköy Konutları 'nın ev sahiplerine sağladıkları ayrıcalıklar arasında;

-Kapalı yüzme havuzu,
-Yeraltı otoparkı,
-Sauna,
-Fitness Center,
-Türk hamamı,
-çocuk oyun parkı,
-Yürüyüş   parkuru,
-Özel güvenlik,
-Kapalı devre güvenlik kameraları,
Tv uydu bağlantısı,
-Wireless sistemi yer alıyor.

http://lifeparkcekmekoy.com/

0216 447 2 447


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön