28 / 03 / 2024

Life Park Evleri'nde 320 bin TL'ye 3+1! Son 6 konut!

Life Park Evleri'nde 320 bin TL'ye 3+1! Son 6 konut!

Life Park Evleri 'nde satışı devam eden 140 metrekare 3+1 'ler ve 160 metrekare 4+1 'lerin dışında 4+1 müstakil dubleks konutlarda yer alıyor...



çolakoğlu İnşaat projesi olan ve Başakşehir 'de hayata geçirilen Life Park Evleri, 88 konut ve 8 villadan meydana geliyor. şžuanda satışı devam eden son 6 konut bulunuyor.

10 bin 724 metrekare arsa alanı üzerinde hayat bulan Life Park Evleri 'nde konutların yanı sıra alanları 55 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen 30 adet dükkanda yer alıyor.

20 milyon dolar yatırım değerine sahip Life Park, 35 bin metrekare inşaat alanına sahip bir proje olarak inşa edildi.

Life Park Evleri 'nde satışı devam eden 140 metrekare 3+1 'ler ve 160 metrekare 4+1 'lerin dışında 4+1 müstakil dubleks konutlarda yer alıyor. Projede 3+1 'ler 320 bin TL 'den, 4+1 'ler 400 bin TL 'den ve 4+1 müstakil dubleksler 490 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Minimum yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanarak veya peşin ödeme yaparak da ev sahibi olunabiliyor.

8 ile 9 katlı 3 blokta 8 villa ve 88 konuttan meydana gelen Life Park Evleri 'nde, 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks konutlar yer alıyor.

Life Park Başakşehir merkezde; metro durağına 100 metre uzaklıkta, Atatürk Havalimanı'na 7 dakika mesafede, çevre yollarına 15 ayrı bağlantı noktasına sahip olan Life Park Evleri hem kent merkezinin yanı başında konumlanıyor, hem de yeşil yaşam alanları ile huzurlu bir ortama açılıyor.

çolakoğlu İnşaat, 50 yıldır sektörde yer alan çolakoğlu Yapı'nın bir kuruluşu. Life Park Evleri Başakşehir'in en sağlam kaya zeminine sahip bölgesinde, deprem yönetmeliğine uygun olarak, tüm bloklarda radye jeneral temel sistemi uygulaması ile inşa ediliyor.

Yüksek bir güvenlik ve konfor düzeyi vaat eden Life Park Evleri, 3+1, 4+1 daireler ve 4+1 dubleks villa seçeneklerini sunuyor. Yeşilin ve suyun armonik birleşimiyle oluşturulan peyzaj düzeni içinde farklı aktivite alanları yer alıyor. Bayanların ve erkeklerin kullanımına özel olarak ayrılmış 2 yüzme havuzu, 2 çok amaçlı fitness salonu, sauna salonları, basketbol sahası ve tenis kortu ile Life Park Evleri sağlıklı yaşamın adresi haline geliyor. çocuklar için düzenlenen açık hava oyun alanları ve 2 bin 930 metrekarelik hipermarket ise sosyal yaşam alanlarına büyük bir konfor katıyor.

İç dekorasyonu ile de fark yaratan Life Park Evleri'nde tüm konutlardaki giriş ve merdiven ortak alanlarının granit kaplama yüzeyi; salon ve odaların birinci sınıf yerli laminant parke zeminleri dikkat çekiyor. Yine bir çolakoğlu Yapı markası olan Arteco'nun en şık banyo ve mutfak serilerinin kullanıldığı konutlarda Siemens ocak, fırın ve davlumbaz tipi aspiratör bulunuyor.  

Tüm konutlarda birinci sınıf kombili ısıtma ve sıcak su olanağı, salonlarda duvar tipi split klima, her blokta çift asansör, tv sistemi, görüntülü interkom güvenlik, ebeveyn banyoda kompakt duş kabini, banyolarda ise kendinden dolaplı etajerli lavabo ve farklı tasarımlar kullanılıyor.  

0212 485 35 73

http://lifeparkevleri.com/

[email protected]


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön