27 / 04 / 2024

Ligne Roset'den Confluences serisi!

Ligne Roset'den Confluences serisi!

Ünlü Fransız mobilya markası Ligne Roset, Philippe Nigro tasarımı olan Confluences kanepeleriyle mekanlarda puzzle etkisi yaratıyor



Birçok önemli ödüle sahip olan tasarım, yenilikçi tarzı ve zengin renk alternatifleriyle dikkat çekiyor. Confluences kanepeler farklı renklerden seçilerek, adeta bir puzzle gibi birbiri ardına sıralanabiliyor ve kişiselleştirilmiş bir oturma deneyimi sunuyor. 

Tasarıma hayat veren ünlü Fransız markası Ligne Roset, sadelik ve rahatlığı harmanladığı özel tasarımlarıyla oturma gruplarına çok farklı bir bakış getiriyor. Ligne Roset'nin Philippe Nigro tasarımı Confluences kanepeleri, adeta bir puzzle gibi birbirine geçebiliyor ve böylece kişiselleştirilmiş bir oturma alanı yaratabilmenizi sağlıyor. Zengin renk alternatifleri ve özenli işçiliği ile dikkat çeken kanepeler yaşam alanlarına farklılık katıyor. 

Konfora önem verenler için ideal bir tasarım olan Confluences kanepeler, farklı oturma yüksekliklerine sahip bulunuyor ve kılıfları kolaylıkla değişebiliyor. Confluences bugüne dek tasarım dünyasında pek çok saygın ödül de kazanmış bulunuyor. Bu ödüllerden bazıları şöyle sıralanıyor:

Red Dot Award - Product Design 2009 - Best of the Best
Interior Innovation Award Cologne 2009 - Best Item and Best System
VIA Label 2009
Young&Design 2009 

Farklı renk ve kullanım olanaklarıyla dikkat çeken bu özel tasarım, Ligne Roset ile yaşam alanlarınıza sıra dışı bir yorum getiriyor. 

Bir evin tüm dekorasyon ihtiyacını karşılayabilecek genişlikte bir ürün yelpazesine sahip olan Ligne Roset ülkemizde 2 mağazayla hizmet veriyor:

Etiler mağazası: Ebulula Mardin Caddesi No: 1/1 1. Levent (Tel: 0212 270 82 30)

İCA Plaza: Şerifali Çiftliği Arif Ay Sokak No: 8 Ataşehir (Tel: 0216 314 31 31) 

www.ligneroset.com.tr internet adresinden Ligne Roset ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi alınabiliyor.

 


Geri Dön