19 / 04 / 2024

Limonlu Bahçe Konakları'nda 2+1'ler sahiplerini bekliyor!

Limonlu Bahçe Konakları'nda 2+1'ler sahiplerini bekliyor!

Limonlu Bahçe Konakları, 15 blok halinde yükseliyor ve 509 daireden meydana geliyor. Projede metrekare fiyatları 27 bin TL'den başlıyor...



Akyapı’nın ‘yaşamaktan keyif alacağınız projeler üretmek’ vizyonuyla inşa edeceği Limonlu Bahçe Konakları, satışa sunuldupu 2021 Aralık'tan beri yoğun taleple karşılaştı. Ümraniye’nin ‘En Nefes Alan Projesi’ şeklinde tanıtılan, 850 milyon TL yatırım büyüklüğüyle hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları, 15 blok halinde yükseliyor ve 509 daireden meydana geliyor. Projede 148 adet ticari alan da yer alıyor. Ümraniye’nin en değerli bölgesi olan Yamanevler’de ve Ümraniye’nin kalbi Alemdağ Caddesi üzerinde konumlanan projedeki konutların metrekare fiyatları 27 bin Türk Lirası'ndan başlıyor.

Limonlu Bahçe Konakları nda 2+1 ler sahiplerini bekliyor!

HER 2+1 DAİREYE 2 OTOPARK

Aile konseptinde hazırlanan, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon seçeneklerinde 36 farklı tipte konutun bulunduğu projede, 2+1 evlerin satışları tüm hızıyla devam ediyor. Limonlu Bahçe Konakları’nın 120 metrekare brüt alana sahip 2 oda 1 salon konutları, modern iç ve dış tasarımının yanı sıra sektöre pek çok yenilikçi yaklaşım da getiriyor. Sektörde 2+1 konutlara tek araçlık park yeri verilirken, Limonlu Bahçe Konakları’nda 2+1 evlere de diğer konutlarda olduğu gibi 2 araçlık kapalı otopark ayrılıyor. Ayrıca Limonlu Bahçe Konakları, 3 metre tavan yükseklikleriyle de ferah yaşam alanının en modern örneği olarak hayata geçiriliyor.

Limonlu Bahçe Konakları nda 2+1 ler sahiplerini bekliyor!

EBEVEYNLERE ÖZEL ALANLAR

Kovid-19 salgınıyla beraber talebin arttığı balkonlar da projedeki artı özelliklerden biri. Limonlu Bahçe Konakları projesindeki tüm konutların ana balkon bulunurken, 3+1 ve 4+1 konutlarda ayrıca ebeveyn balkonu seçeneği de sunuluyor. Yalnızca ebeveyn yatak odasından girişi olan ebeveyn balkonu ve tüm daire tiplerinde yer alan ebeveyn banyosu seçenekleri ile Limonlu Bahçe Konakları’nda dört dörtlük bir ebeveyn yaşam alanı fırsatı tanınıyor.

YENİ EVLİLERİN DE TERCİHİ

2 oda 1 salon konutlarda sunulan ayrıcalıklara ek olarakÜmraniye’de yaşamanın avantajları da projeyi yeni evli çiftlerin ilk tercihlerinden biri yapıyor. Ümraniye’de markalı projelerin sayısının çoğalmasıyla bölge; değerine değer katmaya devam ediyor. Özellikle bu sene içinde açılacak olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin Limonlu Bahçe Konakları’na çok yakın konumda yükselmesi, projenin prim potansiyelini yükseltiyor. Ayrıca 2012'den itibaren birçok banka, özel kuruluş ve büyük ölçekli iş merkezinin de genel müdürlüklerini Ümraniye’ye taşımasıyla beraber gittikçe gelişen bölge, yeni evli çiftlere ilk yatırımları için önemli bir fırsat sunuyor. Alemdağ Caddesi üzerindeki konumuyla toplu taşımanın ve çevre yollarının merkezinde yer alan projenin önünde Yamanevler metro durağı yer alıyor. Köprü, havalimanı, D-100 Karayolu ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi ana arterlerin odak noktasında konumlanan proje, Millet Bahçesi’ne yakınlığıyla da ön plana çıkıyor.

Limonlu Bahçe Konakları nda 2+1 ler sahiplerini bekliyor!

TÜM İHTİYAÇLAR BAŞÇARŞI’DA

Proje içerisinde yer alan BAŞÇARŞI’da market, manav, üreticiden tüketiciye direkt olarak ulaşan ürünlerin satıldığı organik pazar alanı, restoran, kafe ve mağaza alanları bulunuyor. Ayrıca Projede 2 bin 450 metrekare kapalı sosyal tesis alanı bulunuyor. Kapalı havuz, fitness salonu, kapalı mini futbol sahası ve basketbol sahası, sauna, buhar odası ve Türk hamamı gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projenin Alemdağ Caddesi cephesinde yer alan BAŞÇARŞI’ya, sosyal tesis alanına ve metro çıkışına 2+1 dairelerden direkt ulaşım imkanı bulunuyor. Cadde manzaralı 2+1 daireler projenin ve Ümraniye’nin en iyi lokasyonunda yer alırken, Limonlu Bahçe Konakları tüm bu özellikleriyle her şey dahil konseptinde bir yaşam projesi olma özelliği taşıyor.

Web: https://limonlubahcekonaklari.com.tr/tr


Geri Dön