29 / 03 / 2024

Liv Hospital seneye İstanbul'da 2. şubesini açmayı planlıyor!

Liv Hospital seneye İstanbul'da 2. şubesini açmayı planlıyor!

Üç yıl önce sağlık sektörüne adım atan Liv Hospital, Amerika'dan 3 dalda Mükemmeliyet Merkezi Akreditasyonu aldı.



Uluslararası tarafsız bir komisyon Surgical Review Cooperation (SRC) tarafından yapılan zorlu denetimden geçen Liv, robotik cerrahi, kolorektal cerrahi ve obezite cerrahisi branşlarında "Mükemmeliyet Merkezi Akreditasyonunu-Center Of Excellence" tamamlayarak eş yetkilendirildi. 


EKİP BAŞARISININ ÜRÜNÜ 

Bunun müthiş bir ekip başarısı olduğuna dikkat çeken Liv Hospital Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Oktar Asoğlu, "Bu akreditasyon ilk defa ABD dışında bir kuruma verildi" dedi. Yoğun denetimlerden eksiksiz ve hatasız olarak geçerek büyük bir başarıya imza attıklarını anlatan Asoğlu, "Böylece bu alanlarda dünyanın saygın kurumları ile eş değer hizmet verdiğimizi kanıtladık" diye konuştu. Bu akreditasyonu almak için, öncelikle ilgili alanlardaki hekimin yeterliliği, spesifik çalışmaları, dünya kriterleriyle eş değer ve sayıda hastayı tedavi etmesi, komplikasyon, yeniden yatış, klinik verilerin analiz ve fonksiyonel sonuçlarının akredite olmuş kurumlarla eş değer olduğunun, denetleyici heyete kanıtlanması gerekiyor. Kurumsallaşma ve tedavi çıktılarının belli bir kalitenin üzerinde olması da temel başvuru kriterleri arasında yer alıyor. 


ÇABAMIZ BİTMEYECEK 

Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti "360 derece bir yaklaşımla bütüncül tanı ve tedavi hizmeti sunuyoruz. Vizyonu olmayan şirketler ilerleyemez, hedefi olmayanlar ise büyüyemez. Hep birlikte bir ipi göğüsledik. Çabamız hiç bitmeyecek. Mükemmeliyet merkezi olmak sertifika almakla bitmiyor, bunu sürekli yaşatacağız" dedi. 
ÜNİVERSİTE HASTANESİ KURUYOR

Sağlık kurumları için uzmanlaşmanın son derece önemli olduğunu anlatan Asoğlu, söz konusu akreditasyonun yurtiçi ve yurtdışı hastalar için kendilerine bu imkânı sunacağını anlattı. Hastalarının üçte birinin yurtdışından geldiği bilgisini paylaşan Meri İstiroti ise "Yaklaşık 35 ülkeye tanıtım yapıyoruz. Ağırlıklı olarak Avrasya ülkeleri, Azerbaycan, Ortadoğu, Balkan ülkeleri ve Avrupa'dan hasta ağırlıyoruz" dedi. Üç yılda 500 binden fazla hasta ağırladıklarını anlatan İstiroti, "Ankara'da ikinci hastanemizi açtık. İstanbul'da ikinci adımımız ise seneye açacağımız üniversite hastanesi olacak" diye konuştu.


Sabah


Geri Dön