19 / 03 / 2024

Livera Homes'ta ön talep dönemine özel indirim imkanı!

Livera Homes'ta ön talep dönemine özel indirim imkanı!

Firma: Fimar Yapı

Proje: Livera Homes

Livera Homes projesi ikinci etapta ön talep dönemine özel indirim imkanı sağlanıyor. Proje aynı anda hem hemen teslim fırsatı sunuyor.



İstanbul Kemerburgaz'da hayata geçirilen  Livera Homes  projesi 3. Havalimanına sadece 9 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

Aynı anda hem hemen teslim fırsatı hem de ön talep imkanı sağlanan Livera Homes Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim köprüsüne zahmetsizce ulaşabileceğiniz bir konuma sahip.

Livera Homes ta ön talep dönemine özel indirim imkanı!

2 bloktan meydana gelen Livera Homes projesinin ilk bloğunda yaşam başlarken, ikinci etabında dairelerin 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Bu etapta ön talep dönemine özel indirim fırsatı sağlanıyor. 

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 Flat (düz) daire seçeneklerinin yanı sıra 2+1, 2+2,3+1, 3+2, 4+1, 5+1 dubleks olmak üzere bahçeli ve penthouse şeklinde konut seçeneklerine yer verilen Livera Homes  Fimar Yapı imzasını taşıyor.
 
Livera Homes'ta daire fiyatları 490 bin liradan başlıyor. Projenin ilk etabında 28 daire, ikinci etabında ise 42 daire bulunuyor. 

Livera Homes ta ön talep dönemine özel indirim imkanı!


Livera Homes'un ilk etabında 28 daire yer alıyor. Livera Homes'ta 2+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Hemen teslim projede daire 68 ile 259 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projenin ikinci bloğunda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Lansmana özel fırsatlarla alıcılarını bekleyen dairelerin 18 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor.

Livera Homes Gayrettepe-3.Havalimanı Metro hattı Kemerburgaz durağına yürüme mesafesinde bulunuyor. Proje Kemerburgaz, Sarıyer, 4. Levent, Maslak, Mecidiyeköy ve köprü bağlantılarına trafiksiz ulaşım avantajı sunuyor. 

Livera Homes Kemerburgaz projesinin ve kampanyanın diğer detayları için http://www.liverahomes.com/kampanya/ adresindeki formu doldurabilirsiniz.

 

Livera Homes ta ön talep dönemine özel indirim imkanı!

 

Livera Homes iletişim

Satış Ofisi Adres: Mithatpaşa Mh. Selanik Bulvarı, No:186 Kemerburgaz-Eyüp/İstanbul

Tel: 0212 360 06 05

Web: Livera Homes


projeye sor



Geri Dön