19 / 03 / 2024

Livera Homes Kemerburgaz'da özel indirim fırsatı!

Livera Homes Kemerburgaz'da özel indirim fırsatı!

Firma: Fimar Yapı

Proje: Livera Homes

3. Havalimanına sadece 9 dakikalık mesafede yer alan Livera Homes Kemerburgaz'da ikinci etapta ön talep dönemine özel indirim fırsatı sunuluyor..



Aynı anda hem hemen teslim fırsatı hem de ön talep fırsatı sunan Livera Homes, İstanbul Kemerburgaz'da yükseliyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim köprüsüne zahmetsizce ulaşabileceğiniz bir konuma sahip olan Livera Homes, 3. Havalimanına ise sadece 9 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

2 blok halinde inşa edilen  Livera Homes  projesinin ilk bloğunda yaşam başlarken, ikinci etabında dairelerin 18 ay sonra teslim edilmesi hedefleniyor. Bu etapta ön talep dönemine özel indirim fırsatları sunuluyor.

Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 Flat (düz) daire seçeneklerinin yanı sıra 2+1, 2+2,3+1, 3+2, 4+1, 5+1 dubleks olmak üzere bahçeli ve penthouse şeklinde konut seçenekleri sunuluyor.

Hemen teslim, hemen tapu imkanın sunulduğu Livera Homes'ta daire fiyatları 490 bin liradan başlıyor.

Livera Homes Kemerburgaz da özel indirim fırsatı!

Fimar Yapı imzasıyla yükselen projenin ilk etabında 28 daire yer alıyor. Livera Homes'ta 2+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Hemen teslim projede daire 68 ile 259 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

42 daire olarak tasarlan projenin ikinci bloğunda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Lansmana özel fırsatlarla alıcılarını bekleyen dairelerin 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Livera Homes Kemerburgaz da özel indirim fırsatı!

Gayrettepe-3.Havalimanı Metro hattı Kemerburgaz durağına yürüme mesafesinde konumlandırılan Livera Homes Kemerburgaz, Sarıyer, 4. Levent, Maslak, Mecidiyeköy ve köprü bağlantılarına trafiksiz ulaşım avantajı sunuyor. 

Livera Homes Kemerburgaz projesinin ve kampanyanın diğer detayları için http://www.liverahomes.com/kampanya/ adresindeki formu doldurabilirsiniz.

Livera Homes Kemerburgaz da özel indirim fırsatı!


Livera Homes iletişim

Satış Ofisi Adres: Mithatpaşa Mh. Selanik Bulvarı, No:186 Kemerburgaz-Eyüp/İstanbul

Tel: 0212 360 06 05

Web: Livera Homes

 
 


projeye sor



Geri Dön