19 / 03 / 2024

Livera Homes Kemerburgaz'da özel indirim fırsatları!

Livera Homes Kemerburgaz'da özel indirim fırsatları!

Firma: Fimar Yapı

Proje: Livera Homes

İstanbul'un Kemerburgaz İlçesi'nde hayata geçirilen Livera Homes projesinde ön talep süreci başladı. Birçok lansman fırsatı bulunan projede alıcılarını bekliyor.



Fimar Yapı imzasıyla yükselen  Livera Homes   projesi İstanbul'un Kemerburgaz İlçesi'nde inşa ediliyor. 2 blok halinde yükselen projede yaşam başladı. 

Lansman fırsatlı Livera Homes Kemerburgaz'da ön talep dönemi başladı. Pojede hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor. 

Fimar Livera Homes projesinin ilk etabında yaşam başlarken, ikinci etabında dairelerin 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede daire fiyatları ise 490 bin TL'den başlıyor.

İlk etabı 28 daireden oluşan Livera Homes'ta daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. ojede dairelerin büyüklükkleri 68 ile 259 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

İkinci etabında 42 daire bulunan projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Özel fırsatların bulunduğu Livera Homes'ta teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi ön görülüyor. 

Kemerburgaz Livera Homes projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim köprüsünün hemen yanında konumlanıyor. proje Gayrettepe-3.Havalimanı Metro hattı Kemerburgaz durağına yürüme mesafesinde bulunuyor.

Livera Homes iletişim

Satış Ofisi Adres: Mithatpaşa Mh. Selanik Bulvarı, No:186 Kemerburgaz-Eyüp/İstanbul
Tel: 0212 360 06 05
Web: Livera Homes


projeye sor



Geri Dön