19 / 04 / 2024

Loda Mobilya'dan yüzde 20 + yüzde 10 indirim fırsatı!

Loda Mobilya'dan yüzde 20 + yüzde 10 indirim fırsatı!

Loda Mobilya, yüzde 10 teşvik indirimine ek olarak tüm mağazalarında geçerli olacak artı yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.



Mobilyada, KDV'nin yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülmesi sektörde yüzde 25-30 oranında hareketlenmeye sebep oldu. Loda Mobilya, devletin verdiği %10 teşvik indirimine ek olarak tüm mağazalarında geçerli olacak artı %20 indirim imkânı sunuyor. Söz konusu indirimin özellikle yeni evlenecek çiftlere fırsat yarattığını dile getiren Davut Karaçak, “Bu indirimle beraber müşterilerimizden yoğun rağbet  görmeye başladık. 30 Nisan’a kadar mobilyalarını yenilemek isteyen ve düğün hazırlığında olan çiftlerimizi mağazalarımıza bekliyoruz” dedi. 


“Evinizi keyifle tasarlayın”

Loda Mobilya, yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk grupları ve mobilya aksesuarları ile evinizde mutlu yaşam alanları oluşturmak ilkesiyle çalışıyor. Masif ahşap kaplamaların, natürel cilalarla ve doğal renklerle kullanıldığı Loda koleksiyonlarında, canlı renklerin yanı sıra, soft, pastel ve natürel tonları da görmek mümkün. Doğanın renklerini içeren yaprak yeşili ve toprak renklerinin göze çarptığı modeller, doğaya duyulan özlemi evlere taşıyor. Modern çizgisi ile Loda, modüler ve konsept mobilyalarıyla zamanın yeniliklerini tam olarak yansıtıyor. 


Doğal ve natürel malzemeler, iddialı tasarımlar ve yeni bakış açılarının birleşiminden oluşan benzersizlikle tüm ürün gruplarında geçerli olacak  %20 + %10 indirim fırsatları 30 Nisan’a kadar Loda mağazalarında devam edecek. 


Geri Dön