26 / 04 / 2024

Loft İstanbul'da metrekaresi 3 bin 300 TL'ye! Eylül'de satışta!

Loft İstanbul'da metrekaresi 3 bin 300 TL'ye! Eylül'de satışta!

Firma: Rumeli Yatırım

Proje: Loft İstanbul

Rumeli Yatırım tarafından Sefaköy'de hayata geçirilen Loftistanbul projesinde banka kredisi kullanılabilecek... Projede resmi satışlar Eylül'ün ikinci haftasında başlayacak...



Rumeli Yatırım tarafından 8 bin 500 metrekare alan üzerinde Sefaköy Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirilen  Loft İstanbul  projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor ve eğer talep edilirse fonksiyonel olarak 4 oda 1 salona kadar uzanabiliyor.



7 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan proje kapsamında yürüyüş parkuru, yüzme havuzu ve fitness center gibi sosyal donatı alanları mevcut durumda. 7 gün 24 saat güvenlik hizmetinin de yer aldığı İstanbul Loft projesinde 2 kat kapalı otopark da yer alıyor. Projede ayrıca restourant, cafe ve teras da bulunuyor.



Projenin teknik özellikleri;


-Yüzde 20 daha ucuz elektrik imkânı

-Fiber optik internet

-Kablolu televizyon

-Pay ölçer sistemli merkezî ısıtma



Teslimlerinin 2013 yılının Haziran ayında yapılacağı Sefaköy Loft İstanbul, Atatürk Havalimanı'na 4 kilometre mesafede yer alıyor. Satışlarının Eylül ayının ikinci haftasında başlamasının planlandığı Rumeli İstanbul Loft'ta metrekare birim fiyatı 3 bin 300 liradan başlangıç gösteriyor. 



Projede banka kredisi kullanımının yanı sıra ara ödeme imkanı da konut alıcılarına sunulacak.


444 7 765

www.rumeliyatirim.com


Yağmur Başak KARA






projeye sor



Geri Dön