16 / 04 / 2024

Loft Up Tatar Yapı satış ofisi!

Loft Up Tatar Yapı satış ofisi!

Firma: Tatar Yapı

Proje: Loft Up

Tatar Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Loft Up Tatar Yapı satış ofisi telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.



Konut ve home office dairelerden meydana gelen proje tek blok halinde inşa ediliyor. Projede daire fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. 


Sosyal donatı alanları arasında  Loft Up   Tatar Yapı  projesinde concierge hizmetleri ve çift katlı özel otopark bulunuyor. Projede lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam ediyor.


Dolar kurunun 2,25 şeklinde sabirlendiği projede daire büyüklüklerinin 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar yükseliyor.  Projenin teslim tarihi Mart 2016 olarak belirlendi.


Firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor ya da peşin ödeme yapılabilen proje içerisinde otopark, zemin, 10 kat ve terastan oluşuyor. Proje 45 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Toplam 190 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen proje İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor. 


Loft Up Tatar Yapı satış ofisi!

Tel: 444 7 594

Web: http://www.tataryapi.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön