26 / 04 / 2024

Lotes Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Lotes Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Omar Alhalomah tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Bey Caddesi'nde kuruldu.



Lotes Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Omar Alhalomah tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Bey Caddesi'nde kuruldu. 


Lotes Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. -Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. -Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. - Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. -Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. -Her türlü hazır giyim eşyaları yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak.  -Her türlü yerli ve yabancı hazır giyim, konfeksiyon ürünleri ve aksesuarları toptan ve perakende alım satımını, imalatını, ithalat ve ihracatını yapmak. -Yönetim ve eğitim danışmanlığı, personel tedariği, yeniden yapılanma ve diğer insan kaynakları konularında hizmet verir.


Lotes Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Bey Caddesi, Adalet 26/A-1-2-3-4-5-6-7 


Geri Dön