23 / 04 / 2024

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Mohammad Yaser Hasan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Yaser Hasan tarafından kuruldu. 


Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Gayrimenkul alım satımı,iş danışmanlığı işlerini yapmak. -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Nakil vasıtaları, binek araçları,motosiklet,bisiklet,çocuk oyuncakları ve alet edevatı yedek parçaları ticareti ve nakliyeciliğini yapmak. -Her türlü otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, kara araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek. -Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek.......ve anasözleşmesinde yazılı işler




Geri Dön