24 / 04 / 2024

Lujo Otel Bodrum'dan Maldivler ve Meksika'ya yeni yatırım!

Lujo Otel Bodrum'dan Maldivler ve Meksika'ya yeni yatırım!

Lujo Otel Bodrum, son yıllarda adından sıkça bahsettiren otellerden oldu. Serkoç Otelcilik tarafından hizmete sunulan otel yönetimi, Maldivler'de bir proje geliştirmek üzere hazırlıklara başladı.



Lujo Otel Bodrum, son yıllarda adından sıkça bahsettiren otellerden biri. 2018'de Serkoç Otelcilik tarafından hizmete sokulan otel kısa sürede adını duyurdu. Lüks segmentte hizmet veren otelden şimdilerde yeni yatırım haberleri geliyor. Mevcut tesisin yanı başında Pina Yarımadası var.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; firma, 30 az katlı ünitenin bulunduğu tamamen doğa içinde yer alan bir proje üzerinde çalışıyormuş. Yeni tesis 2022'de faaliyete geçecekmiş. Ayrıca otelin yanında 24 dönümlük arazide 27 villalık bir proje daha geliyormuş. Ancak şirketin yeni yatırımları bunlarla sınırlı değilmiş. Asıl büyük yatırım yurt dışında olacakmış.

Lujo Otel Bodrum dan Maldivler ve Meksika ya yeni yatırım!

Otel yönetimi Malpler'de bir proje geliştirmek üzere hazırlıklara başlamış. Pandemi öncesi bu ülkeye yatırımı kesinleştiren firma, yatırımlarını geçtiğimiz yıl askıya alsa da 2024'te faaliyete geçecek şekilde Malpler'de bir otel açmak üzere çalışmalara başlamış. Lujo Otel Bodrum, turizm sektöründe Türkiye'den çıkan uluslararası bir marka hedefi ile ilerliyormuş. Malpler'den sonra şirketin otel açmayı planladığı diğer bir lokasyon ise Meksika Cancun'muş. Bu arada yeri gelmişken bir bilgi daha aktaralım. Lujo Otel Bodrum'un bu sene Bodrum için sürprizi ise deniz uçağı olacakmış. Yeni sezon hizmetleri arasına eklediği deniz uçağı ile misafirlerine Kapadokya, Pamukkale, Ölüdeniz Salda Gölü gibi yerleri keşfetme imkanı verirken Mykonos'un eğlenceli gece hayatını merak eden konuklarına çift yönlü seyahat seçeneği de sunacakmış. Deniz uçağı, Lujo Bodrum Pazarlama Direktörü Çağsal Kılıçkaya ve ekibinin elini de güçlendirecekmiş.


Geri Dön