17 / 04 / 2024

Lüks ofisler 500 lira kirayla hizmet veriyor!

Lüks ofisler 500 lira kirayla hizmet veriyor!

Dünyada uzun zamandır tercih edilen sanal ve ortak ofisler, Türkiye'de hizmet vermeye başladı. İşadamları yatırım yapmadan, esnek sürelerle tam donanımlı bir hazır ofise hemen sahip olabiliyor...




Dünyada uzun zamandır tercih edilen sanal ve ortak ofisler, Türkiye'de hizmet vermeye başladı. Buna göre, işadamları yatırım yapmadan, genel ve idari personel gideri olmadan, esnek sürelerle tam donanımlı bir hazır ofise hemen sahip olabiliyor.Üstelik ofisler şehrin en gözde mekanlarında.

 

eOfis Genel Müdürü Arzu Kaliç, 2011 yılında Dünya Ticaret Merkezi EGS Business Park bloklarında açtıkları ofise; 2013 yılında Ataşehir Flora Residence, İstiklal Caddesi Elhamra İş Merkezi ve Bakırköy Marmara Forum AVM Garden Office, Kartal Hukukçular Towers'ı eklediklerini söyledi. 


Saatlik kullanım Ortak ofis kullanımı ve 'kullandıkça öde' sistemiyle diğer hazır ofislerden ayrıldıklarını belirten Kaliç, "eOfis, bu sistemle vaktinin çoğunu ofis dışında geçiren iş sahipleri için günlük, saatlik kullanım gibi sıra dışı bir imkan veriyor. Mali müşavir, hukuk müşaviri, denetçi ve teknik danışman ile beraber çalışma imkanı da bulunabiliyor. Aylık 500 lirayla ofisleri kiralamak mümkün" dedi. 



Sözcü


Geri Dön