20 / 04 / 2024

Lüleburgaz'da icradan 969 bin 398 TL'ye satılık atölye, depo, bina!

Lüleburgaz'da icradan 969 bin 398 TL'ye satılık atölye, depo, bina!

Lüleburgaz 2. İcra Dairesi; Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Köyü, Arpalık Mevkii'nde yer alan bina, atölye, depo ve de 2 tek katlı yapıyı satışa çıkarıyor.




Lüleburgaz 2. İcra Dairesi; Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Köyü, Arpalık Mevkii'nde yer alan 3 katlı binayı 210 bin 210 TL'den satışa çıkarıyor. Aynı zamanda aynı bölgede yer alan atölye, depo ve tek katlı 2 yapıyı da 759 bin 188 TL'den ihaleye çıkarıyor. 


Her iki kısmın ihalesi de 31 Ekim 2014 tarihinde saat 10.50 itibariyle Lüleburgaz Adliyesi 2. İcra Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek. 




İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

2 NCİ İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/154 T


T.C. LÜLEBURGAZ 2.İCRA DAİRESİ


2013/154 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Satışına karar verilen tapu kaydına göre Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Köyü, Arpalık Mevkii, 29 Cilt, 2855 Sayfa no, 2867 Parsel, 343 m2 yüzölçümlü arsa ana taşınmaz nitelikli parselin üzerinde betonarme karkas niteliğinde inşaa edilen 3 katlı binanın saçak seviyesi Hmax:9,50 m, Misinli yoluna 10,00m cephesi bulunmaktadır. Bina derinliği ise 12,00m'dir. Satışa konu arsa vasıflı taşınmazın üzerinde bulunan 3 katlı yapının özellikleri şu şekildedir.


1 -Zemin Kat, 1 Nolu bağımsız bölüm mesken: söz konusu binanın zemin katında bulunan mesken, yaklaşık 120m2 taban alanındadır. Konut salon, 3 adet oda, mutfak, banyo, tuvalet ve holden ibarettir. Salonun ve odaların taban döşemesi minofle ile kaplı, duvar yüzeyleri plastik boyalıdır. Mutfağın tabanı seramik, duvarları plastik boyalıdır. Mutfak tezgahı mermer, dolapları mdf kaplamadır. Banyonun tabanı seramik, duvar yüzeyleri fayans kaplamadır. Banyoda küvet ve lavabo bulunmaktadır. Holün tabanı seramik, duvarları plastik boyalıdır. Tuvaletin tabanı seramik, duvarları fayans kaplamadır. Tuvalette hela taşı yer almaktadır. Söz konusu meskenin kapı doğramaları panel yağlı boyalıdır. Pencere doğramaları çift camlı pve'dir. Giriş kapısı ahşaptır. Taşınmazda soba ile ısınma sağlanmaktadır. Ana yapı asansörsüzdür.


2- 1. Kat, 2 nolu bağımsız bölüm mesken: Söz konusu binanın 1. Katında bulunan mesken, yaklaşık 120m2 taban alanındadır. Konut salon, 3 adet oda, mutfak, banyo, tuvalet, ve holden ibarettir. Salonun ve odaların taban döşemesi minofle ile kaplı duvar yüzeyleri plastik boyalıdır. Mutfağın tabanı seramik, duvarları plastik boyalıdır. Mutfak tezgahı mermer, dolapları mdf kaplamadır. Banyonun tabanı seramik, duvar yüzeyleri fayans kaplamadır. Banyoda küvet ve lavabo bulunmaktadır. Holün tabanı scramik,duvarları plastik boyalıdır. Tuvaletin tabanı seramik, duvarları fayans kaplamadır. Tuvalette hela taşı yer almaktadır. Söz konusu meskenin kapı doğramaları panel yağlı boyalıdır. Pencere doğramaları çift camlı pvc dir. Giriş kapısı ahşaptır. Taşınmazda soba ile ısınma sağlanmaktadır.Ana yapı asansörsüzdür.


3- ikinci kat, 3 numaralı bağımsız bölüm mesken: Söz konusu binanın ikinci katında bulunan mesken, yaklaşık 120m2 taban alanındadır. Konut Salon, 3 adet oda, mutfak, banyo, tuvalet ve holden ibarettir. Salonun ve odaların taban döşemesi minofle ile kaplı, duvar yüzeyleri plastik boyalıdır.Mutfağın tabanı seramik, duvarları plastik boyalıdır. Mutfak tezgahı mermer, dolapları mdf kaplamadır. Banyonun tabanı seramik, duvar yüzeyleri fayans kaplamadır. Banyoda küvet ve lavabo bulunmaktadır. Holün tabanı seramik, duvarları plastik boyalıdır. Tuvaletin tabanı seramik, duvarları fayans kaplamadır. Tuvalette hela taşı yer almaktadır. Söz konusu meskenin kapı doğramaları panel yağlı boyalıdır. Pencere doğramaları çift camlı pvc dir. Giriş kapısı ahşaptır. Taşınmazda soba ile ısınma sağlanmaktadır.Ana yapı asansörsüzdür. ikinci normal katta bulunan balkonların tavanları ahşap lambri ile kaplıdır. Satış'a konu meskenlerin içinde bulunduğu parsel beldenin kuzeydoğu tarafındadır. Kasabanın ana arter konumundaki Misinli Yoluna cephesi bulunmaktadır. Çevresinde 2 veya 3 katlı yapılaşmalar bulunmaktadır. Albenisi olan bir bölgededir. Ana taşınmazın çatı kaplaması Marsilya tipi kiremit ile kaplıdır. Dış cephesi sıvalı olmasına rağmen boyasızdır.


Adresi : Arpalık Mevkii Büyükkarıştıran Beldesi ,2687 parsel Lüleburgaz/Kırklareli


Yüzölçümü : 343,00 m2 Arsa Payı : tam


imar Durumu : Büyükkarıştıran Belediye Başkanlığı'ndan alınan bilgilere söz konusu taşınmazın imar durumu, tasdikli imar planı içinde, ayrık nizam, %30 taban alanlı, 3 kat, ön bahçe mesafesi 5m, yan bahçe mesafeleri 3m, konut alanında kaldığı belirtilmiştir.


Kıymeti : 210.210,00 TL KDV Oranı : %18


Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydındaki gibidir


1. Satış Günü : 31/10/2014 günü 10:50- 11:00 arası2. Satış Günü : 25/11/2014 günü 10:50 - 11:00 arası


Satış Yeri : LÜLEBURGAZ ADLİYESİ 2.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ


2 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Satışın'a karar verilen Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran köyü.Çiftlikköy yolu , 2 cilt, 164 sayfa ,164 parsel , 3.000,00 m2 yüzölçümlü tapuda Tarla vasıflı taşınmaz olmasına rağmen, içinde 1 adet 2 kat ve çatı arası piyesli yapı, 1 adet tek katlı, yapı ve 1 adet tek katlı atölye, 1 adet bekçi kulübesi bulunmaktadır. a-2 katlı yapı: Söz konusu parsele cephe aldığı Edirne -istanbul (E-5) karayolundan bakıldığında parselin sağ orta tarafında, zemin kat+1. Normal kat + çatı arası piyesli, yaklaşık 48m2 taban alanında yapı yer almaktadır. Yapının zemin katında pvc camekanlı malzeme ile bölünmüş ofis niteliğinde alanlar yer almaktadır. Tabanı seramik ile kaplıdır. Duvarları saten alçı üzeri saten boyalıdır. Zemin kattaki bir adet oda depo şeklinde kullanılmaktadır. 1. Normal katta iki adet büro yer almaktadır. Büronun bir tanesinin tabanı seramik ile kaplı, diğerinin laminant parke ile kaplıdır. Duvarları saten boyalıdır. Çatı arası piyeste pvc doğramalı pencereler mevcut olup, depo olarak kullanılmaktadır. Yapının dış cephesi btv tarzında seramik ile kaplıdır. Çatı örtüsü bulunmaktadır. Yapıya giriş alüminyum doğrama camekanlıdır. Pencere doğramaları pvc dir. Isınma şekli katı yakıt merkezi sistemdir. Toplam inşaat alanı 154m2 dir.


b-) Tek katlı yapı:İki katlı yapıya bitişik konumda ve arka tarafında tek katlı betonarme karkas niteliğinde, yaklaşık 64m2 taban alanında, yemekhane olarak kullanılan yapı bulunmaktadır. Arka tarafında mutfak bölümü yer almakta olup. mutfak tezgahı mermer, dolapları mdf dir. On tarafta bulunan yemekhanenin tabanı seramik, duvarları saten boyalıdır. 2 katlı idari binasına bağlantısı bulunmaktadır. Çatı örtüsü Marsilya tipi kiremit ile kaplıdır. Dış cephesi sıvalı ve boyalıdır.


c-) Tek katlı yapı:Yemekhancyc bitişik ve arka tarafında yatakhane ve kalorifer dairesi bulunan yığma kagir niteliğindeki yapı yaklaşık 35m2 taban alanındadır. Çatı örtüsü trapez çatı kaplaması ile örtülüdür. Tabanı beton, duvarları boyalıdır. Arka tarafında kalorifer dairesi bulunmaktadır.


d-) Atölye :Parselin arka tarafına doğru taşıyıcı sistem olarak demir doğrama kullanılarak inşa edilmiş yapının cepheleri ve çatısı saç ve trapez ile kaplıdır. Yaklaşık 60m2 taban alanında olan yapının tabanı beton ile kaplıdır. Bir kısmı ise depo olarak kullanılmaktadır. Atölye olarak kullanılmaktadır,


e-) Depo:Taşınmazın sol tarafında giriş kısmının tanında yaklaşık 6m2 taban alanında, yığma kagir niteliğinde dış cephesi sıvalı ve boyalı çatısı eğimli ve saç kaplı depo olarak kullanılan yapı yer almaktadır,


f-) Kıymet takdirine konu 164 numaralı parsel, Büyükkarıştıran Beldesi'nin güney tarafında yer almaktadır. E-5 karayolu Edirne - İstanbul yoluna cephelidir. Çevresinde birçok sayıda fabrika ve buna benzer işyerleri bulunmaktadır. Yanında ve yakında akaryakıt istasyonları bulunmaktadır. Cazibesi olan bir bölgedir. Parselin etrafı bahçe duvarı ile çevrilidir.


Adresi : Çiftlikköy yolu mevkii Büyükkarıştıran köyü Lüleburgaz/Kırklareli


Yüzölçümü : 3.000,00 m2 Arsa Payı : tam


Kıymeti :759.188,00 TL KDV Oram : %18


Kaydındaki Şerhler : Tapu Kaydının İrtifak Kısmında :Türkiye Elektirik Kurumu Lehine Haritada belirli 265 m2 Türkiye Elektirik Kurumu (TEK) Mahalde ilamda yazılı şartlarda irtifak hakkının 30.04.1968 tarih ve 852 yevmiye ile konduğu görülmektedir


1. Satış Günü : 31/10/2014 günü 11:10- 11:20 arası


2. Satış Günü : 25/11/2014 günü 11:10- 11:20 arası


Satış Yeri : LÜLEBURGAZ ADLİYESİ 2 İCRA MÜDÜRLÜĞÜ


Satış şartları :


1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırmagününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.


2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV, 1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellaliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.


3- ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.


4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2013/154 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. 11 /09/2014 A


İhale ilanı için tıklayın


Geri Dön