11 / 12 / 2025
fuzul

Lutetia Otel'i Alrov grubu satın alacak

Lutetia Otel'i Alrov grubu satın alacak

Fransa'nın başkenti Paris'in ünlü tarihi otellerinden Lutetia'yı, İsrail'li Alrov grubu satın alacak


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


Le Figaro gazetesi, Amerikalı Starwood Capital şirketi tarafından işletilen otelin, 150 milyon avro'ya Alrov grubuna satılacağını duyurdu.

Bu yıl 100. kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan otel, Paris'in Almanya tarafında işgali sırasında Nazi'lerin merkezi olarak kullanılmıştı.

Accord grubunun ardından Avrupa'nın en önemli otel zincirlerini elinde bulunduran Starwood grubu, 1,6 milyar avro'ya ulaşan borcu yüzünden, Paris'te sahibi bulunduğu Crillon ve Concorde Lafayette gibi lüks otelleri de elinden çıkarmayı planlıyor.

Amerikalı grup, sadece sahibi bulunduğu Kyriad, Campanile, Premiere Classe otel zincirleriyle yola devam etmek istiyor.
AA


Geri Dön