19 / 03 / 2024

LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu!

LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu!

Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları Bali’de gerçekleşen özel bir organizasyonla açıklandı. LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu.



Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları belirlendi. Farklı bölgelerden otellere ödüllerin verildiği yarışmada, ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi LUX Bodrum Resort& Residences seçildi.

LUX Bodrum, 2015 yılında proje aşamasındayken saygın mimari tasarım ödüllerinden biri olan A’Design Awards Milano’da dünya ikincisi olarak gümüş ödüle layık görüldü. 2017 yılında İsviçre’de, turizm alanında dünyanın en büyük organizasyonu olan World Luxury Hotel Awards’de Doğu Avrupa’nın en iyi lüks plaj oteli oldu. 

LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu!

2018 yılında da uluslararası ödüllerine bir yenisini daha ekleyerek; World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasında LUX Bodrum Resort& Residences ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi oldu. MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan;

“LUX Bodrum henüz 1’inci yılını doldurmadan iki çok önemli uluslararası ödüle layık görüldü. Bu ödüller, sadece LUX Bodrum’un değil; Türk turizm sektörünün başarısıdır. Otelimizi bir sağlık merkezi olarak da Avrupa’nın zirvesindeki merkez olmak iddiasıyla önümüzdeki günlerde hizmete sunacağız. Bu sene ‘wellness’ konusuna işaret ederek, bilgi paylaşımına yönelik etkinlikler düzenleyeceğiz. Avrupa ve Uzak Doğu konseptlerini bir arada sunacağımız çalışmalarımız ile dünyanın ilk beş ‘wellness’ merkezi olma kararlılığındayız.” dedi. 

83 bin metrekarelik alana yayılan LUX Bodrum Resort & Residences, farklı oda kategorisiyle birlikte 91 otel odası, 77 özel villayı barındırıyor. Tesis; spa, su sporları, açık hava sineması, çocuk klübü, alakart restoranları, barları ve lounge gibi birçok sosyal alanı ile ideal seçeneklerin başında yerini alıyor.


Geri Dön