29 / 03 / 2024

LUX* Bodrum Resort&Residences'a Avrupa’dan ödül!

LUX* Bodrum Resort&Residences'a Avrupa’dan ödül!

World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları açıklandı. Yarışmada, ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi LUX* Bodrum Resort& Residences seçildi.



Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları belli oldu. Bali’de gerçekleşen organizasyonda farklı bölgelerden ödüller verildi.

‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi LUX* Bodrum Resort& Residences seçildi. LUX* Bodrum, 2015 yılında proje aşamasındayken saygın mimari tasarım ödüllerinden biri olan A’Design Awards Milano’da dünya ikincisi olarak gümüş ödüle layık görüldü.

İsviçre’de, turizm alanında dünyanın en büyük organizasyonu olan World Luxury Hotel Awards’de Doğu Avrupa’nın en iyi lüks plaj oteli ödülüne sahip oldu. 2018 yılında da uluslararası ödüllerine bir yenisini daha ekleyerek; World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasında LUX* Bodrum Resort& Residences ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi oldu.

Ödülle ilgili konuşan MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, şunları söyledi: “LUX* Bodrum henüz 1’inci yılını doldurmadan iki çok önemli uluslararası ödüle layık görüldü. Bu ödüller, sadece LUX* Bodrum’un değil; Türk turizm sektörünün başarısıdır. Otelimizi bir sağlık merkezi olarak da Avrupa’nın zirvesindeki merkez olmak iddiasıyla önümüzdeki günlerde hizmete sunacağız. Bu sene ‘wellness’ konusuna işaret ederek, bilgi paylaşımına yönelik etkinlikler düzenleyeceğiz. Avrupa ve Uzak Doğu konseptlerini bir arada sunacağımız çalışmalarımız ile dünyanın ilk beş ‘wellness’ merkezi olma kararlılığındayız.”

Doğaya saygı gösterilerek tasarlanan LUX* Bodrum Resort & Residences; kristal berraklığındaki Ege denizinin kıyısında bulunuyor. Yüksek oksijene sahip, yemyeşil bitki örtüsüyle kaplı bir yarımadayı kucaklayan otel, 650 metrelik beyaz kum plajıyla dikkat çekiyor.


Geri Dön