19 / 04 / 2024

Maçka Residences'ta 8 milyon dolara!

Maçka Residences'ta 8 milyon dolara!

Maçka'da, Vişnezade Mahallesi'nde inşa edilen Maçka Residences projesinde maksimum fiyat 8 milyon dolar olarak belirlendi



Astaş Gayrimenkul'ün geçtiğimiz Mart ayında inşaatına başladığı Maçka Residences projesinin yapımı 2012 yılının Mart ayında tamamlanacak. Toplam 7 bin 300 metrekare alana kurulan Maçka Residences'ın inşaat alanı yer üstü 25 bin, yer altı 33 bin olmak üzere toplam 58 bin metrekare. Projenin satılabilir alanı ise 25 bin metrekare.

Projenin giriş  katlarında, seçkin tasarımcılar, güzellik merkezleri, diyetisyenler, modacılar ve gurme marketin bulunduğu, beklentileri yüksek müşterilere hizmet verecek 42 adet özel mekan, dünya ve Akdeniz mutfaklarından özel tadlar sunan restoran, bar ve kafe bulunacak.

Maçka Residences'ın sosyal alanlarında ise yaklaşık 5 bin metrekare üzerine kurulu Spa ve Fitness alanı; 2 açık, 1 kapalı havuz, tam gün güneş alan özel tasarımlı güneşlenme terasları, dünyadaki en iyi standartlarda ve yüksek teknolojiyle donatılmış iddialı fitness merkezi Luxury Fitness Maçka, Uzakdoğu esintileriyle tasarlanmış SPA, steam bath, hamamlar, saunalar ve güzellik merkezi yer alıyor.

Toplam 170 rezidanstan meydana gelen Maçka Residences'ta Armani/Casa tarafından özel olarak tasarlanmış Sarayburnu, Tarihi Yarımada, Boğaz Köprüsü  manzarasına hakim 70, 77, 135, 141, 202, 232, 435, 500 metrekare alanında stüdyo tipi daireden başlayarak, 1+1 , 2+1, 3+1  ve penthouse'lara uzanan her biri balkon veya teraslı 10 değişik daire tipi bulunuyor.

Maçka Residences'ta metrekare satış fiyatları dairelerin tipi ve manzarasına göre 10 bin ile 16 bin dolar arasında değişiyor. Projedeki en ucuz konutun fiyatı 800 bin dolar olarak belirlenirken en pahalı konut 8 milyon dolara satılıyor. Daire fiyatının yarısı peşin kalan yarısı da 12 ay taksit ile ödenebiliyor. Maçka Residences'ta 14 katlı  A blok, 13 katlı B blok, 12 katlı  C Blok'tan oluşan üç blok bulunuyor.

Projenin künyesi:
Yatırımcı: Astaş  Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş
Mimari Proje: Sinan Kafadar- Metex Design Group
Proje İç Tasarım: Armani/ Casa , Milano
Cephe Konsept Tasarımı: Tunca Mimarlık & Mixity Design, London
Proje Yönetim, Danışmanlık, Statik, Mekanik, Elektrik Mühendisliği; Arup, Türkiye
İşletmeci: Kempinski

0212 215 30 55
www.mackaresidences.com

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön