29 / 03 / 2024

Maçka Residence'ta 18 milyon dolara! Yüzde 80'i satıldı!

Maçka Residence'ta 18 milyon dolara! Yüzde 80'i satıldı!

Yüzde 80'i satılan Maçka Residence'ta metrekare ortalama satış fiyatı 10 bin ile 20 bin dolar arasında değişiyor. Projenin 2012 yılının yaz aylarında tamamlanması planlanıyor



Maçka Residences'i havadan görmek için tıklayın

Maçka Residence'ta metrekare fiyatı 10 bin ile 20 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. 400 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Maçka Residence'ın yüzde 80'i satıldı.

1 milyon 500 bin dolar ila 18 milyon dolar arasında değişen fiyatlarla satılan Maçka Residences 'ta 135- 141- 202- 232- 435- 500 metrekareden başlayan 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve penthouselara kadar uzanan büyük bir çoğunluğu balkon veya teraslı 10 değişik tipte 170 rezidans yer alıyor.

Nisan 2010 'da yapımına başlanan projenin 2012 yılının yaz aylarında tamamlanması planlanıyor. Maçka ve Nişantaşı 'nda, Adalar, Boğaziçi ve tarihi yarımada manzarasına hakim bir lokasyonda inşa edilen Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa, ASTAşž Holding A.şž imzası taşıyor.

7 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde 60 bin metrekare inşaat alanına sahip olan   Proje, İstanbul 'un en köklü semtlerinden biri olan Maçka ve Nişantaşı 'nda, Adalar, Boğaziçi ve tarihi yarımada manzarasına hakim lokasyonda yer almaktadır. Yüzyıllar boyunca Maçka, Sultanlar, Paşalar ve elit insanların yaşadığı bir bölge oldu. şžimdi ise bu özelliğinin yanı sıra, yeni açılan restoranları, kafeleri, barları, dünyaca ünlü marka mağazaları ve sanat galerileri sayesinde yaşamın tam da içinde yer alıyor. “Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa ” bölgenin ruhunu saygıyla yansıtırken, kimliğinin de simgesi olacak.

Maçka Residences 'ta iki açık ve bir kapalı havuz, en ileri teknoloji ile donatılmış 5 bin metrekarelik spa, fitness, hamam ve güzellik salonlarının yanı sıra modacıların tasarım stüdyoları gibi bir çok özel mekn da yer alacak. Projenin giriş katlarında, seçkin tasarımcılar, güzellik merkezleri, diyetisyenler, modacılar ve gurme marketin bulunduğu, beklentileri yüksek müşterilere hizmet verecek özel mekanlar yer alıyor. Ayrıca şehrin kalbinde, muhteşem manzarayla bölgedeki yeşil dokunun birleştiği lokasyondaki tüm rezidanslarda, zeminden tavana kadar uzanan, geniş cam cepheler yer alıyor.

14, 13 ve 12 katlık üç bloktan meydana gelen Maçka Residence'ta; otel, uçak, restoran, konser bileti rezervasyonları, limuzin, tekne gibi araçlar ile ulaşım ve transferleri sağlayacak konsiyerj, valet parking, oda temizliği, kahvaltı servisi, Business Center, çamaşır yıkama ve kuru temizleme, saatli aşçı ve garson, saatlik bahçıvan ve çiçek bakımı, ev içi teknik bakım ve onarım desteği, IT destek ve parti-davet organizasyonu olacak.

www.mackaresidences.com
212 215 29 29

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön