25 / 04 / 2024

Maçka Rezidans'ta metrekaresi 10 bin dolara!

Maçka Rezidans'ta metrekaresi 10 bin dolara!

Maçka Residences'ta dairelerin metrekare fiyatı 10 bin dolar ile 16 bin dolar aralığında değişiyor



Astaş  ve Armani/Casa'nın ortak projeleri "Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa" dünyanın en ayrıcalıklı rezidans projelerinden biri olup yaklaşık 300 milyon dolar değerinde. "Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa" Astaş Gayrimenkul'e ait olan Maçka'daki arsanın toplam 7.000 metrekarelik bölümünde 3 binadan oluşuyor. Proje, ayrıcalıklı lokasyonu, nefes kesen Boğaz, Adalar ve Sarayburnu manzarasıyla İstanbul'un kalbindeki bir bölgede yer alacak.

"Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa", Maçka'nın mimarisi ve siluetiyle harmanlanmış, pek çok ünlü mimarın izlerini taşıyan bir bölgede bulunuyor. Proje; lobilerin, ortak alanların, banyo ve mutfakların yanı sıra bazı dairelerinin tasarım ve inşasını gerçekleştirecek olan Armani/Casa'nın ortaklığı sayesinde uluslararası bir boyut kazanıyor. Arzu eden daire sahipleri için özel projeler geliştirilebilecek, Armani/Casa'dan mimarlar ve iç dizayn ekibi tasarım için dahil edilebilecek. 

Yüzyıllar önce Maçka, sultanların, paşaların ve elit insanların yaşadığı bir bölge olarak değerlendiriliyordu. Şimdi ise bu özellilğinin yanı sıra yeni açılan restoranları, kafeleri, barları, butik ve sanat galerileri sayesinde yaşamın tam da içinde yer alıyor. "Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa" bölgenin ruhunu saygıyla yansıtırken, kimliğinin de simgesi olacak. 

"Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa" seçici ve niş müşteri kitlesini hedeflerken, amaçlanan ise mükemmel hizmet ve kaliteli tasarımıyla dünyanın en prestijli rezidans projelerinden biri olarak ortaya çıkmak. Geniş boyutlu daireleri, sayısız katma değerli hizmetleri ve kusursuz lokasyonuyla "Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa" sadece ayrıcalıklı bir yaşam stili tecrübesi sunmakla kalmıyor ayrıca, bu daireleri satın alacaklara çarpıcı manzarasıyla, alışveriş, restoran, eğlence ve şehrin iş hayatına yakın olma özelliğini de sunuyor. 

"Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa"da iki açık ve bir kapalı havuz, en ileri teknoloji ile donatılmış 5000 m2 lik  spa, fitness, hamam ve güzellik salonlarının yanı sıra modacıların tasarım stüdyoları gibi bir çok özel mekânlar da yer alacak.

150 yılı aşan tecrübesi ile Kempinski S.A., Astoria ve Bellevue'den sonra yine Astaş ile birlikte Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa'nın işletmesini üstlenecek. Yıldızların ötesindeki otel konforu 7 gün 24 saat Maçka sakinlerine sunulacak. Sunulacak hizmetler arasında; otel, uçak, restaurant, konser bileti rezervasyonları, limuzin, tekne gibi araçlar ile ulaşım ve transferleri sağlayacak konsiyerj, valet parking, oda temizliği, kahvaltı servisi, Business Center, çamaşır yıkama ve kuru temizleme, saatli aşçı ve garson, evcil hayvan bakımı, saatlik bahçıvan ve çiçek bakımı, ev içi teknik bakım ve onarım desteği, IT destek ve parti-davet organizasyonu bulunacak.

Astaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, Türkiye'deki gayrimenkul sektörünün önemini vurgulayan açıklamasında: "Diğer yatırımlarımızda olduğu gibi, dünya çapında ilişki ve tecrübelerimizden gelen güçle dünyanın en güzel binalarını yaratmak için önde gelen uluslararası markaları bize katılmaları için davet etmeye karar verdik. Kempinski Residences Astoria ve Bellevue Residences managed by Kempinski projelerinden sonra, `Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa' grubumuzun İstanbul'daki üçüncü büyük yatırımı. 2012'nin başlarında bitirmeyi planladığımız bu yeni proje sayesinde doğrudan 2000 kişiye iş sağlamanın yanında 10.000 kişiye de dolaylı olarak iş yaratmış olacağız" dedi.

Projenin Özellikleri

Adres: Vişnezade Mahallesi, Şehit Mehmet Sok. No: 17 Maçka
Proje alanı: 7.000 m2
İnşaat alanı: 60.000 m2 ( yer üstü 25.000 m2 , yer altı 35.000m2)
14 katlı A blok, 13 katlı B blok, 12 katlı C Blok'tan oluşan üç blok
Toplam 170 rezidans , stüdyo tipi daireden başlayarak, 1 +1 , 2 + 1  , 3 + 1  ve penthouse'lara uzanan her biri balkon veya teraslı 10 değişik daire tipi
Projenin giriş katlarında, seçkin tasarımcılar, güzellik merkezleri, diyetisyenler, modacılar, ve gurme marketin bulunduğu, beklentileri yüksek müşterilere hizmet verecek 42 adet özel mekan
Restaurant, bar ve cafe
Tam gün güneş alan özel tasarımlı güneşlenme terasları, yaklaşık 5000 m2 üzerine kurulu Spa ve Fitness alanı; 2 açık, 1 kapalı havuz, dünyadaki en iyi standartlarda ve yüksek teknolojiyle donatılmış iddialı fitness merkezi Luxury Fitness Maçka, Uzakdoğu esintileriyle tasarlanmış SPA, steam bath, hamamlar, saunalar
özel tasarlanmış rezidans girişleri ve tavan yüksekliği sekiz metre olan lobiler
Bölgenin ihtiyacı üzerinde otopark kapasitesi
Tüm rezidanslarda zeminden tavana kadar uzanan, geniş cam cepheler
Çevreye duyarlı bina, enerji tasarrufu sağlayan ve hayatı kolaylaştıran akıllı otomasyon sistemleri
Mutfaktan parkeye, vitrifiyeden armatüre, tekstilden mobilyaya tüm detaylar Armani/Casa tasarımı
Stüdyo ve bazı diğer daireler, Armani/Casa tasarımı mobilyalar ile full dekorasyonlu

0212 215 30 55
www.mackaresidences.com

 


Geri Dön