26 / 04 / 2024

Ünlüler, şöhret olduktan sonra annelerine ev alıyor!

Ünlüler, şöhret olduktan sonra annelerine ev alıyor!

Pek çok sanatçının şöhret olduktan sonra ilk işi annelerine istedikleri evi almak oldu



Okan Bayülgen: Ünlü şovmen geçtiğimiz aylarda Doğan Apartmanı’ndan 2 daire satın alarak Galata’ya taşındı.


Okan Bayülgen, Doğan Palace’taki daire sayısını 3’e çıkardı. Fakat, Bayülgen 3’üncü daireyi kendisi için değil annesi için satın aldı ve ona hediye etti.


Tarkan: ‘Anneler Günü’ için annesi Neşe Tevetoğlu’na İstanbul Yeniköy’den 550 bin TL’ye daire aldı. Dairenin anahtarını da Anneler Günü’ndeki kahvaltı sırasında annesine verdi. Tarkan, Tarabya’da oturduğundan dolayı Ataşehir’de oturan annesine uzak kalıyordu. Annesinin kendisine yakın olmasını istediği için evi Yeniköy’den satın aldı.


300 bin lira verdi 


Demet Akalın: Şarkıcı Demet Akalın annesi Şenay Akalın’a Gölcük Gözlementepe’den 300 bin TL değerinde iki katlı bir villa satın aldı. Deniz manzaralı villayı çok beğenen annesi hemen yeni evine taşındı. Hatta Akalın villasına giden yolun bozuk olması sebebiyle belediyeye giderek belediye başkanına yol yapılması karşılığında ücretsiz konser vermeyi bile teklif etti. Bunun ardından çok kısa bir süre sonra yeni yol yapıldı. Demet Akalın da verdiği sözü tuttu ve karşılıksız olarak konser verdi


Anneler Günü hediyesi 


Engin Altan Düzyatan: Genç oyuncu annesine Anneler Günü hediyesi olarak memleketi İzmir’den ev satın aldı. Karşıyaka’dan 300 bin TL’lik ev satın alan Engin Altan Düzyatan, ilçedeki tapu işlemlerini hallettikten sonra evi annesine hediye etti.


Bugün


Geri Dön