26 / 04 / 2024

MagSafe destekli AirPods Migros'ta! Müzik hep sizinle! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

MagSafe destekli AirPods Migros'ta! Müzik hep sizinle! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

MagSafe destekli Apple'ın en sevilen ürünlerinden biri olan AirPods Migros'ta satışa çıktı! AirPods, eşsiz bir ses deneyimi için Aktif Gürültü Engelleme özelliğine sahip. Peki, Migros'ta AirPods fiyatları ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...



Elif AlparMagSafe destekli Apple'ın en sevilen ürünlerinden biri olan AirPods Migros'ta satışa çıktı! Bluetooth kulaklığı indirimli şekilde satışa sundu! Bu indirimden yararlanmak için tek  yapmanız gereken AirPods'u Migros'un resmi internet satın almanız yeterli.

AirPods, eşsiz bir ses deneyimi için Aktif Gürültü Engelleme özelliğine sahip. AirPods, etrafınızda olup bitenleri kaçırmamak için ise Şeffaf Mod özelliği bulunuyor.

MagSafe destekli AirPods Migros ta! Müzik hep sizinle! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

AirPods, kullanıcının kulağının şekline ve kulak uçlarının yerleşimine sürekli olarak adapte olabilen Aktif Gürültü Engelleme özelliğine sahip tek kulak içi kulaklık olma unvanına sahip.

AirPods ile etrafınızda olan bitenden haberdar olmak istediğinizde ise kolayca Şeffaf moda geçiş yaparak dış seslerin kulağınıza erişmesine izin verirsiniz."Duyulmamışı duymaya hazır olun" sloganı ile satışa sunulan AirPods,  ses deneyiminden Siri’ye kadar her şeye güç veren H1 çipe sahip.

Peki, Migros'ta AirPods fiyatları ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön