25 / 04 / 2024

Mahal Sancaktepe'de Ramazan kampanyası devam ediyor!

Mahal Sancaktepe'de Ramazan kampanyası devam ediyor!

Denge Yapı'nın Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada evlerinde başlattığı Ramazan bayramı Kampanyası bayram sonuna kadar geçerli olup projelerin satış ofisi bayramda açık olacak.



Denge Yapı projeleri olan Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada evlerinde Ramazan Kampanyası bayram sonuna kadar geçerli olacak. “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” sloganı ile lanse edilemn Ramazan Bayramı Kampanyası kapsamında iki projede de yüzde 25 peşinatı 1 yıl ertelemek ve yüzde 75'lik kısmı banka kredisi ile ödemek mümkün. Mahal Sancaktepe projesinde 1+1 daireler 150 bin liradan başlarken Mahal Sancaktepe Ada  projesinde ise 2+1 A tipi daireler 216 bin liradan başlıyor.

 

Dairelerin teslime hazır durumda olduğu Mahal Sancaktepe projesinde 346 adet daire, Mahal Sancaktepe Ada projesinde ise 169 adet daire bulunmakta olup iki projede de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sıralanıyor. Yüzme hvuzlarından spor alanlarına, oyun alanlarından meyve bahçelerine zengin sosyal donatıların da bulunduğu Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada evlerinde tapular da hemen teslim ediliyor. 

 



Star 


Geri Dön