26 / 04 / 2024

Mahmutbey Balance Güneşli ne zaman teslim?

Mahmutbey Balance Güneşli ne zaman teslim?

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Balance Güneşli'de 24 ay boyunca 0 faiz seçeneğiyle ödeme seçeneği ve peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Peki, Mahmutbey Balance Güneşli ne zaman teslim?



Balance Gayrimenkul'un İstanbul Bağcılar'a bağlı Mahmutbey Güneşli'de hayata geçirdiği Balance Güneşli projesi 6 blok halinde yüseliyor. 


17 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Mahmutbey Balance Güneşli projesinde toplam 311 bağımsız birim yer alıyor. 


Cadde ofis, stüdyo ofis ve plaza ofislerden oluşan Balance Güneşli'de 24 ay boyunca 0 faiz seçeneğiyle ödeme yapıabiliyor ayrıca banka kredisi ve peşin ödemelerde de indirim uygulanıyor. Peki, Mahmutbey Balance Güneşli ne zaman teslim?


''Mahmutbey Balance Güneşli ne zaman teslim?'' sorusunu Mart 2016 olarak cevaplandırılabiliyor. Projede,  müzik odası, cep sineması, fitness, sauna, toplantı salonu gibi sosyal imkanlar mevcut. 


İşaat alanı 83 bin metrekare olarak belirlenen Balance Güneşli'de fiyatlar metrekare bazında 5 bin 700 TL + KDV ile 7 bin 200 TL + KDV arasında değişiklik gösteriyor.


Balance Güneşli iletişim;

Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Öznur YASLI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön