20 / 04 / 2024

Mai Residence satış ofisi iletişim!

Mai Residence satış ofisi iletişim!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Mai Residence konut projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 35 ve 14 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Mai Residence satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.



Mai Residence satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projenin özelliklerinden bahsedelim. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen  Mai Residence  Evleri  Fer Yapı  imzası taşıyor.


Mai Residence'de 1. blok daire teslimlerinin 2015 yılının Mart ayında, 2. blok teslimlerinin ise aynı yıl Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde, Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, sahil yoluna 3 dakika ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Fer Yapı Mai Residence 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede yer alan dairelerin Adalar ve deniz manzarası bulunuyor. 


Mai Residence Kartal fiyatlar!

1 oda 1 salon daireler 350 bin TL'den, 

2 oda 1 salon daireler 420 bin TL'den, 

3 oda 1 salon daireler 620 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Kartal Mai Residence projesinde 3 bin 500 TL peşinat ile konut sahibi olunabiliyor. Taksit ödemeleri 2015 yılı Eylül ayında başlayacak olan projede 2 oda 1 salon dairelerin taksitleri 2 bin 800 TL'den başlıyor.


Mai Residence Evleri'nin sosyal donatı alanları; oda servisi kafe, hobi odaları, bilardo, fitness salonu, pilates, vitamin bar, havuz, çok amaçlı spor sahası, langırt, playstation odası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, depo alanları, back-up ve concierge hizmetleri, mini müzik stüdyosu, sinema odası ve masa tenisinden oluşuyor.


Fer Yapı Mai Residence satış ofisi nerede?

Adres: Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102, 34873 Kartal / İstanbul  


Mai Residence satış ofisi iletişim!

Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön