25 / 04 / 2024

Fer Yapı Mai Residence satış ofisi!

Fer Yapı Mai Residence satış ofisi!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesi 35 ve 14 katlı 2 bloktan oluşuyor. Fer Yapı Mai Residence satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.



Mai Residence Kartal projesinin ödeme planı kapsamında taksitler 1 yıl sonra ödeniyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. 


Fer Yapı  Mai Residence  satış ofisi telefon numarası 444 93 37. Satış süreci devam eden projede dairelerin 1. blok teslimlerinin Mart 2015, 2. blok teslimlerinin ise Eylül 2015'te yapılması öngörülüyor. 


Mai Rezidans projesi Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika, Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde yer alıyor.


Adalar ve deniz manzarasına sahip dairelerin yer aldığı Mai Residence Kartal'da 1 oda 1 salon daireler 350 bin TL'den, 2 oda 1 salon daireler 420 bin TL'den, 3 salon 1 salon daireler 620 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kartal Mai Residence projesi; bilardo, fitness salonu, mini müzik stüdyosu, havuz, çok amaçlı spor sahası, depo alanları, langırt, playstation odası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, masa tenisi oda servisi kafe, hobi odaları, pilates, vitamin bar, back-up ve concierge hizmetleri ve sinema odası gibi sosyal donatı alanlarından oluşuyor.


Mai Rezidans nerede?

Adres: Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102, 34873 Kartal /  İstanbul   


Fer Yapı Mai Residence satış ofisi

Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön