19 / 04 / 2024

Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun!

Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Adalar manzarasına sahip olan Mai Residence'de daire fiyatları 357 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun" sloganıyla tanıtılıyor.



Fer Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Mai Residence'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Home office bloğunun hemen teslim edildiği Kartal Mai Residence'nin konut bloğu bu yıl eylül ayında teslim edilecek. Kartal'da E-5'in deniz tarafında olan projede satışlar devam ediyor.


Mai Residence Kartal ödeme planı kapsamında peşin ve ara ödeme yapılmadan konut sahibi olunabiliyor. Proje "Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun" sloganıyla yükseliyor. 


Fer Yapı  Mai Residence  konum olarak Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika uzaklıkta, Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde bulunuyor. 


Mai Residence fiyat listesi kapsamında home office bloğunda yer alan 1+1 daire fiyatları 357 bin TL'den, konut bloğunda yer alan 1+1 daire fiyatları ise 360 bin TL'den başlıyor.


Kartal Mai Residence'nin sosyal alanları; VIP Lounge, kafeler, sinema odası, havuz, hobi alanları, mini müzik stüdyosu, fitness salonu, depo alanları, mağazalar, her katta kat bahçesi, çok amaçlı salon, çocuk oyun alanları, Back-Up Concierge hizmetlerinden oluşuyor. 


Mai Residence satış ofisi iletişim

Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön