19 / 04 / 2024

mai residence teslim tarihi

mai residence teslim tarihi

Mai Residence ödeme bilgileri kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen proje Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kartal Mai Residence satılık daire!

Kartal Mai Residence satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Kartal Mai Residence adres bilgileri!

Kartal Mai Residence adres bilgileri kapsamında proje, Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi'nde inşa ediliyor. Daire fiyatları 392 bin TL'den başlangıç gösteren proje Fer Yapı imzası taşıyor.

Kartal Mai Residence'ta 326 bin TL'ye! Yüzde 1 KDV!

1 yıl ötemeli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Kartal Mai Residence projesinde yer alan daireler için peşinatlar da dilenirse 1 yıl sonra ödeniyor. Projede 2. blok teslimleri Eylül'de yapılacak.

Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun!

Adalar manzarasına sahip olan Mai Residence'de daire fiyatları 357 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun" sloganıyla tanıtılıyor.

Mai Residence Kartal'da hemen teslim dairelerde ödemeler 1 yıl sonra!

Mai Residence Fer Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. 150 konuttan meydana gelen projede ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Mai Residence Kartal'da bugün taşın, bir yıl sonra öde!

FerYapı, İstanbul’un gelişim potansiyeli en yüksek bölgelerinden Kartal’da inşa ettiği Mai Residence ’da doğru yatırım yapmak isteyenler için ‘Yok Artık’ dedirten bir kampanya başlattı.

Mai Residence Kartal'da yeni kampanya! Ara ödemesiz, peşinatsız!

Kartal 'da inşa edilen Mai Residence projesinde yeni kampanya başladı. Projede ara ödemesiz, peşinatsız daire sahibi olunuyor. Ödemeler ise 2016 yılının Mart ayında başlayacak.

Kartal Mai Residence ödeme planı!

Kartal Mai Residence ödeme planı kapsamında peşinatsız ve ara ödemesi konut sahibi olunabiliyor. Kampanya fırsatları devam eden proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Mai Residence Kartal ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilen Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Peki Mai Residence Kartal ne zaman teslim edilecek?

Fer Yapı Mai Residence fiyatları!

İlk blok teslimleri bu yıl Mart ayı içerisinde yapılacak olan Fer Yapı Mai Residence fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.

Mai Residence ilk blok teslimleri Mart 2015'te!

Yüzde 1 peşinatla evlendiriyor FerYapı'nın, Kartal'da E-5 üzerinde inşa ettiği Mai Residence'da ilk blok Mart 2015'te, ikinci blok ise Eylül 2015'te teslim ediliyor...

Mai residence'ta inşaat sona yaklaştı! 3.500 TL'ye evinizi seçin kampanyasıyla!

Mai Residence’ta inşaat sona yaklaştı. Mai Residence kampanyası ile beraber satışlar hız kazandı. Kampanya 3.500 TL'ye evinizi seçin, yüzde 1 peşinat, geri kalan taksitlerinizi 1 yıl sonra başlayın şeklinde...

Fer Yapı Mai Evleri'nde yüzde 1 KDV! 2014'te teslim!

Çeşitli sosyal ve hizmet olanaklarının yer aldığı Fer Yapı Mai Evleri'nde taksit ödemeleri 18 ay sonra yapılıyor. Projede teslimler 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek...

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, hemen teslim daireler!

Mai Residence Kartal'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Evdekifirsat.com bünyesinde başlatılan kampanya ile peşinat ödemeden, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim?

Daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteren Mai Residence E-5’in deniz tarafında yer alıyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim edilecek?

Mai Residence'ta aylık 1.490 TL taksiyle! Hemen tapu teslim!

İster yatırım, ister kullanım amacıyla gayrimenkul sahibi olmayı amaçlayanlar için farklı lokasyonlarda kaçırılmayacak fırsatlar sunan Evdekifirsat.com, düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Mai Residence’da ayda 1.490 TL taksitle...

Kartal Mai Residence'da 2.blok teslimleri Eylül 2015'te!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Projenin 1. blokunda teslimler yapıldı. 2. bloku ise Eylül 2015'te teslim edilecek.

Kartal Mai Residence projesinde ilk blok hemen teslim!

Fiyatların 345 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede ödemelere 1 yıl sonra başlanıyor. Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Mai Residence'ta Fer Yapı imzası bulunuyor.

Mai Residence: Bu manzaraya hiç para ödemeden sahip olun!

213 daire ve 144 home ofisten meydana gelen Mai Residence projesi Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede ilk bloğun teslimi hemen yapılırken ikinci blok 2015 yılının Eylül ayında teslim ediliyor.

Fer Yapı Mai Residence projesinde ödemeler 1 yıl sonra!

Fer Yapı'nın hayata geçirdiği projede toplam 213 daire ve 144 home ofis yer alıyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz konut sahibi olunan Fer Yapı Mai Residence'ta 1. blok hemen teslim ediliyor.

Mai Residence Kartal’da peşinatsız, 1 yıl ötemeli ödemeler!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence projesi Anadolu Yakası 'nda Kartal'da inşa ediliyor. Fer Yapı Mai Residence Kartal 2016 yılının Mart ayında teslim edilecek.

Mai Residence Kartal'da hemen teslim dairelerde ödemeler 1 yıl sonra!

Mai Residence Fer Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. 150 konuttan meydana gelen projede ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Mai Residence hemen teslim etapta ödemeler 1 yıl sonra!

FERYAPI, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da yeni bir kampanyaya başladı. Peşinatsız ve ara ödemesiz ev sahibi olma imkanı tanıyan kampanya, yüzde 1 KDV ile de avantaj sağlıyor.

Mai Residence Kartal'da 1+1 daireler 289 bin TL'den başlıyor!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler için bir kampanya başlattı. Buna göre Mart 2015'te teslim edilecek projede daire ödemelerine 1 sene sonra başlanıyor.

Mai Residence Kartal ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilen Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Peki Mai Residence Kartal ne zaman teslim edilecek?

Fer Yapı Mai Residence güncel fiyat listesi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesinin ilk bloğu 2015 yılı Mart ayında teslim edilecek. İşte Fer Yapı Mai Residence güncel fiyat listesi...

mai residence teslim tarihi Haberi

mai residence teslim tarihi

Fer Yapı imzası ile yükselen Mai Residence'de 213 adet daire ve 144 adet home ofis bulunuyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Mai Residence ödeme bilgileri kapsamında aylık taksitler 1.490 TL'den başlıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


İstanbul'un Kartal ilçesinde inşa edilen Mai Residence'de dairelerin satış fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Fer Yapı Mai Residence'de kafeler, mağazalar, fitness salonu, sinema odası, depo alanları ve çok amaçlı salon, VIP lounge, kat bahçeleri, mini müzik stüdyosu gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Mai Residence ödeme bilgileri!

Mai Residence Kartal'da 1 yıl sonra yüzde 8'lik ara ödeme yapılıyor, 24, 36, 48 ve 60. aylarda yüzde 10'luk ara ödeme yapılıyor ve kalan bedel 120 ay...