29 / 03 / 2024

Fer Yapı Mai Residence fiyatları!

Fer Yapı Mai Residence fiyatları!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

İlk blok teslimleri bu yıl Mart ayı içerisinde yapılacak olan Fer Yapı Mai Residence fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.



Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde bulunan  Mai Residence  sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika, Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika yakınlıkta bulunuyor.


Fer Yapı Mai Residence fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla ödeme yapılabilen proje 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. 


Kartal Mai Residence'de 1. blok teslimlerinin bu yıl Mart ayında, 2. blok teslimleri ise bu yıl Eylül'de gerçekleşmesi planlanıyor. Projede peşin ve ara ödeme yapılmıyor ve ödemeler 1 yıl sonra, yani Mart 2016'da başlıyor. 


Fer Yapı Mai Residence fiyatları!

1+1 konutlar 350 bin TL,

2+1 konutlar 390 bin TL,

3+1 konutlar 620 bin TL'den başlıyor.


Mai Residence Kartal'ın sosyal alanları içerisinde fitness salonu, depo alanları VIP Lounge, Concierge hizmetleri, her katta kat bahçesi, mağazalar, çocuk oyun alanları, çok amaçlı salon, hobi alanları, mini müzik stüdyosu, sinema odası, kafeler ve havuz yer alıyor. 


Kartal Mai Residence satış ofisi 

Telefon numarası: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön