19 / 04 / 2024

Kartal Mai Residence ödeme planı!

Kartal Mai Residence ödeme planı!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Kartal Mai Residence ödeme planı kapsamında peşinatsız ve ara ödemesi konut sahibi olunabiliyor. Kampanya fırsatları devam eden proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.



Mai Residence teslimlerinin 1. blokta bu ay içerisinde, 2. blokta ise bu yıl Eylül ayında yapılması planıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.


Kartal  Mai Residence  ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor. Proje Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika, Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde yer alıyor.


Mai Residence Kartal Evleri  Fer Yapı  imzası taşıyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerden oluşuyor. 


Fer Yapı Mai Residence'de fitness salonu, depo alanları VIP Lounge, kafeler, mağazalar, Back-Up Concierge hizmetleri, mini müzik stüdyosu, sinema odası, havuz, çocuk oyun alanları, çok amaçlı salon, hobi alanları ve her katta kat bahçesi gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.


Kartal Mai Residence ödeme planı!

Peşin ödeme ve ara ödeme yapılmayan Mai Residence'de ödemeler 2016 yılı Mart ayında başlıyor. Proje Kartal'da, E-5'in deniz tarafında bulunuyor. 


Mai Residence Kartal iletişim

Telefon numarası: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön