24 / 04 / 2024

Makro İnşaat Park Mavera projesi!

Makro İnşaat Park Mavera projesi!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Park Mavera

Başakşehir-Kayaşehir'de hayata geçirilecek olan Kent Meydanı içerisinde inşa edilen Makro İnşaat Park Mavera projesi içerisinde yer alan daireler için ön talep toplanıyor. Projede konut fiyatları metrekare bazında 2 bin 600 TL'den başlıyor...



Konutların fiyatlarının metrekare bazında 2 bin 600 TL'den başlangıç gösterdiği Makro İnşaat  Park Mavera  projesi içerisinde; 672 adet konut ve 338 adet ticari birim yer alıyor. 


229 bin 241 metrekare inşaat alanı, 53 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Kayabaşı Park Mavera'da yer alan daireler için ön talep toplanıyor. Projede teslimler 2016 yılı sonunda gerçekleşecek. 


Makro İnşaat Park Mavera projesi, Makro - Akyapı Ortaklığı ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ediliyor. Projede, 672 adet konut ve 338 adet ticari birim yer alıyor. 


Konutların;  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Park Mavera, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir-Kayaşehir 4.etap bölgesinde yükseliyor. 


Kayaşehir bölgesinde yaşama geçirilecek olan Başakşehir Yeni Merkez Kent Meydanı içerisinde yükselen Makro İnşaat Park Mavera projesi 8 bloktan meydana geliyor. 


Tel: 444 71 61

Web: www.parkmavera.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön