18 / 04 / 2024

Park Mavera 4 Lounge ödeme planı! 

Park Mavera 4 Lounge ödeme planı! 

Firma: Makro İnşaat

Proje: Park Mavera 4 Loung

Park Mavera 1-2-3 projelerini hayata geçiren Makro İnşaat, Park Mavera 4 Lounge projesi için harekete geçti. Başakşehir Park Mavera 4 Lounge projesinde dairelerin 2022'de teslim edilmesi planlanıyor. Peki ödemeler nasıl yapılıyor? İşte Park Mavera 4 Lounge ödeme planı...



Makro İnşaat tarafından Başakşehir'de inşa edilen Park Mavera 4 Lounge projesinin ön talep sürecinde yüzde 55 oranında daire satışı yapıldı. Lüks, geniş ve ferah tasarımlı projede 4 blok bulunuyor. 

Başakşehir'in merkezinde olan projede, toplam 133 daire bulunuyor. Dairelerin, 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar da dubleks çeşitleri bulunuyor. 

Park Mavera 4 Lounge projesindeki dairelerin fiyatları 2 milyon 186 bin TL'den başlıyor. 

Park Mavera 4 Lounge ödeme planı! 

Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları:

4+1 daireler 2 milyon 186 bin TL
5+1 daireler 2 milyon 580 bin TL
6+1 daireler 3 milyon 150 bin TL 

Sınırlı sayıda daire için ayrıcalıklı fiyatlar

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge projesinde, ev sahibi olmak isteyenlere lansman öncesi ayrıcalıklar ve avantajlı fiyatlar sunuluyor. Bu avantajlar sınırlı sayıda daire için geçerli olacak. 

Park Mavera 4 Lounge projesinde, dairelerin tesliminin 2022 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Özellikle geniş ve ferah tasarlanan projedeki dairelerde, çalışma odaları, Türk hamamı ve bakıcı odaları da bulunuyor. 

Ayrıca, projede kadın/erkek ayrı sosyal tesis, davet kabul salonu ve fitness salonu da bulunuyor.

Park Mavera 4 Lounge ödeme planı! 

Park Mavera 4 Lounge, Avrupa’nın en büyük sağlık kentine komşu, İstanbul Havalimanı, 3. Köprü bağlantı yolu ve TEM otoyolunun tam ortasında konumlanıyor. 

Proje, Belediye, Başakşehir Kent Meydanı, Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü, 5 bin kişilik Selatin Cami, VIP ofisler, 5 yıldızlı otel, olimpik yüzme havuzları, açık ve kapalı spor salonlarının hemen yanında bulunuyor. Aynı zamanda, dairelerin tamamı Başakşehir’in yeni merkezinde 380 bin metrekarelik Millet Bahçesi manzarasına sahip. 

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge ödeme planı 

Park Mavera 4 Lounge projesinde toplam daire bedelinin yüzde 50'si peşin ödendiğinde kalan 30 ay, yüzde 40'ı peşin ödendiğinde kalan 24 ay, yüzde 30'u peşin ödendiğinde ise kalan 20 ay için vade imkanı sunuluyor. 

Tel: 444 61 71
Web: http://www.parkmavera4.com/

Park Mavera 4 Lounge projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!


projeye sor



Geri Dön